ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Operations manager Nordics till Four FM

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Operations manager Nordics till Four FM

Operations manager Nordics till Four FM

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en strukturerad och prestigelös ledare? Drivs du av att vara nära kundaffären? Vill du leverera exceptionell service till några av världens största företag? Då kan det vara dig vi söker!

Four FM hjälper företag med skräddarsydda lösningar för kontors- och fastighetsservice som tillåter kunden att fokusera på sin kärnverksamhet. Vi levererar integrerade FM-lösningar som innefattar allt inom fastighetsdrift, från receptionstjänster till elinstallation.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Som Operations manager Nordic får du arbeta med din egen kundportfölj och ansvara för att vi levererar enligt våra löften. Du ansvarar för tjänsteleveransen som är skräddarsydd för att passa kunden och du ser till att alla kunder får en smidig och personlig relation till Four FM.

Du har helhetsansvar för din kundportfölj bestående av 10–20 kunder samt 10–20 medarbetare som rapporterar till dig. Du kommer ha ett nära samarbete med dem samt kundens organisation för att kunna ligga steget före.
Ditt arbete blir att leda, utveckla och stödja personalen på plats och se till att de har verktygen för att utföra tjänster av högsta kvalitet.

Som Operations manager Nordics kommer du till exempel att:

• Planera, genomföra och hantera den dagliga serviceleveransen
• Fullt ansvar för kund, kontrakt, underleverantörer och avtalsvillkor
• Driva kontinuerliga utvecklingsprocesser
• Arbeta mot budget, KPIer och lönsamhet

PERSONPROFIL

Vi söker dig som vill arbeta i internationell miljö med mycket frihet under ansvar. Du är en serviceinriktad person som har förmågan att kommunicera med alla människor. Du har en hög arbetsmoral och släpper inte arbetsuppgifterna förrän de är slutförda.

För att lyckas i rollen som Operations manager Nordics:

• Goda ledaregenskaper
• Erfarenhet av personalansvar/arbetsledaransvar
• God kommunikation i tal & skrift
• Tidigare branscherfarenhet är meriterande
• Behärskar svenska & engelska i tal och skrift

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Minst två resor med övernattning i månaden
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm eller Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM FOUR FM

Vi övertygade om att de bästa resultaten skapas i en trygg och öppen arbetsmiljö där vi stöttar och litar på varandra. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt. Four FM erbjuder schysta arbetsvillkor och arbetar för att främja en god balans mellan arbete och familjeliv.

Våra kärnvärden är öppenhet, enkelhet och ansvar och detta genomsyrar allt vi gör. Vi vet att när människor erbjuds frihet i kombination med ansvar och stöttning kan de utmana sig själva och leverera resultat långt över det förväntade.

Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka!

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: driftansvarig, account manager, konsultchef, projektledare, avtalsansvarig, personalansvarig, ledare, affärsinriktad, FM, kundansvarig

Dela detta jobb

logo
Operations manager Nordics till Four FM

PerformIQ