ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operations Manager till TX Logistik

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-23

Ansök nu

Operations Manager till TX Logistik

Kort om tjänsten

TX Logistik AB söker nu en person till rollen som Deputy Operation Manager, som har potential att på sikt överta ansvaret för all järnvägsproduktion i Skandinavien som Operations Manager.

Om verksamheten

TX Logistik AB är ett internationellt transport och logistikföretag med fokus på miljövänliga transporter, som står inför en spännande utveckling och expansion på den svenska och nordiska marknaden. De närmaste åren kommer att präglas av tillväxt i de nordiska länderna. Bolaget ägs till sin helhet av MERCITALIA GROUP. Bolaget hade en omsättning på 200 miljoner år 2021. Placeringsort är Helsingborg.

Mer om tjänsten

I rollen som Deputy Operations Manager kommer du vara Operation Managers högra hand. Din uppgift kommer vara att stödja och ta över olika uppgifter och ansvarsområden som tillgångar (lok och vagnar), planering, infrastruktur, personal, administration, revision, säkerhet, felsökning med mera. 

Du kommer att vara anställd i ett ekonomiskt sunt företag med möjlighet till personlig utveckling. Vidare kommer du att vara en del av ett proaktivt företag med bra kollegor som alla arbetar för att gynna miljön och vår gemensamma framtid. 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att leda och driva inom transportbranschen. Viktigt är att du har full förståelse för den operativa verksamheten. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och kan upprätthålla en klar överblick över verksamheten under press. Du är social och har lätt för att kommunicera.

Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från transportbranschen. Som person har du god förståelse för transport- och logistikbranschen och erfarenhet av att leda personal. Du är proaktiv, pålitlig och har sinne för detaljer. Du har förmåga att samarbeta i såväl grupp som självständigt. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska, tyska är meriterande men inget krav. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Dela detta jobb

Operations Manager till TX Logistik

Dreamwork Scandinavia AB