ledningsjobb.se

logga

Planchef sökes till kund inom offentlig sektor

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Planchef sökes till kund inom offentlig sektor

Nu söker vi dig som tidigare arbetat som planchef med erfarenhet av arbete som projektledare för detaljplanearbete i en kommunal organisation. Har du högskoleutbildning inom relevant område och är tillgänglig i mitten av oktober? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som vikarierande planchef kommer du att ansvara för personal och budget samt ansvara för daglig drift av verksamheten. Vidare kommer du att arbeta med förekommande chefsuppgifter som t.ex. attestering m.m och i mån av tid/utrymme, arbeta med utveckling och anpassning av verksamheten på mer strategisk nivå. Du kommer även att arbeta med fördelade arbetsmiljöuppgifter. 

Vem är du?

Vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper med en god organisations-, samarbets- och analytisk förmåga. Vidare söker vi dig som är noggrann, lyhörd, effektiv och flexibel med en förmåga att inspirera, stötta och leda verksamheten utifrån målstyrning, utveckling, kvalitetsstyrning och uppföljning. Du ska också ha:

  • Ha en för området adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som beställaren bedömer som likvärdigt
  • Under de senaste tio (10) åren, ha minst tre (3) års erfarenhet av att ha varit planchef, eller likvärdig tjänst 
  • Erfarenhet av att vara budgetansvarig
  • Goda kunskaper inom plan- och bygglagen samt miljöbalken
  • Erfarenhet av arbete som projektledare för detaljplanearbete i en kommunal organisation
  • Behärska svenska språket flytande och ha god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag i Strängnäs med omfattning på 80% med start 2020-10-20 och löper till och med 2021-06-30. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Planchef sökes till kund inom offentlig sektor

Jurek