ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PLANERINGS- OCH PROJEKTCHEF TILL SOLLENTUNA ENERGI & MILJÖ AB (SEOM)

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

PLANERINGS- OCH PROJEKTCHEF TILL SOLLENTUNA ENERGI & MILJÖ AB (SEOM)

Vill du leda kommunens spännande exploaterings- och reinvesteringsprojekt inom VA?

Vi är Sollentunabornas egna energibolag och har alltid kundens och samhällets bästa i fokus. Hos oss jobbar drygt 100 medarbetare med att förse Sollentuna med el, värme och kyla, rent vatten, bredband och med att se till så att kommuninnevånarnas sopor tas om hand. Vår vision ”Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart” genomsyrar allt vi gör.

Om tjänsten

Planerings- och projektchefen ansvarar för investeringsplanering, investeringsbudget och genomförande av investeringsprojekt för va-verksamheten. Du kommer att leda och utveckla enheten Planering och projekt på Affärsområde VA och Avfall. Enheten har sex engagerade VA ingenjörer, projektledare och en va-administratör. Här jobbar också ett par externa konsulter på heltid. SEOM köper vatten från Norrvatten och avleder spillvattnet till Käppalaförbundet. VA-verksamheten på SEOM består av ledningsnätet med tillhörande anordningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och planering inom enheten

  • Planerings- och uppföljningsansvarig för investeringsbudgeten för va-verksamheten som innefattar såväl exploateringsprojekt som egna förnyelseprojekt

  • Delta i Affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med AO-chef, Driftchef vatten samt Verksamhetschef avfall

  • Vara SEOMs kontaktperson för alla affärsområden gentemot kommunen i exploateringar och annan övergripande planering

Vem är du?

Vi söker dig med en för rollen relevant utbildning. Flerårig erfarenhet från va-området som även inkluderar investeringsprojekt krävs. Du har erfarenhet av att leda en grupp. För att lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din ledarroll och har förmåga att skapa engagemang, delaktighet och arbetsglädje. Du har ett genuint intresse av att utveckla medarbetarnas kompetens och skapa förutsättningar för dem att växa i sina roller. Du är strukturerad och lösningsorienterad. #LI-MM

Vi erbjuder

Du får stora påverkansmöjligheter i ett bolag med flera ledningsslag. Du leder spännande projekt med delansvariga medarbetare. På SEOM har vi en bra balans mellan arbete och fritid, förmånserbjudande via Benify, subventionerade luncher, arbetstidsförkortning, friskvårdspeng och tillgång till gym på jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
PLANERINGS- OCH PROJEKTCHEF TILL SOLLENTUNA ENERGI & MILJÖ AB (SEOM)

Workspace Recruit