ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Planeringschef

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Planeringschef

Kundlogotyp

ValueOne söker en Planeringschef till vår kund ScandiNova Systems i Uppsala som är en världsledande tillverkare och utvecklare av banbrytande högspänningsaggregatorer (pulsmodulatorer och RF-system). Uppdraget ska tillsättas snarast och det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden efter fullgjort uppdrag.Om rollen

Som Planeringschef ansvarar du för planeringsprocesser på kort och lång sikt kopplade till produktion, kundorder och transporter. Vidare innebär arbetet att hantera kundorder och koordinera och följa upp utleveranser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Huvudplanering och kapacitetsplanering.

  •  Vara personalansvarig över två medarbetare.

  • Produktionsplanering och lagerstyrning av färdigvaror.

  • Transportplanering.

Erfarenhet och kompetens

Du har erfarenhet inom kvalificerade planeringsprocesser i en tillverkande organisation. Vidare kräver rollen flytande engelska och svenska, i tal och skrift. Erfarenhet av att arbetsleda personal är meriterande. Vi ser gärna sökanden med eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Som person är du driven och bra på att kommunicera. Du trivs i en dynamisk miljö med högteknologiska produkter.

Ansökan 

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Planeringschef

ValueOne AB