ledningsjobb.se

Platschef

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Platschef

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp och leda verksamheten när vi etablerar ett nytt platskontor för Planea i Luleå. Som platschef för Planea kommer du att få ett kreativt arbete med stor frihet och mycket ansvar där du leder och utvecklar både verksamhet och medarbetare.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du ett kreativt arbete med stor frihet och mycket ansvar där du leder både verksamhet och medarbetare samt bygger långvariga relationer med kunder. Initialt kommer ditt fokus vara att bygga upp ett team samt att utveckla relationer med lokala kunder, nya medarbetare och internt inom koncernen.

Du kommer att ansvara övergripande för ekonomiska resultat, resurssättning, inköp, tid- och produktionsplanering. Du tar även ansvar för arbetsplatsens arbetsmiljö och ser till att vi når den kvalitet våra kunder förväntar sig. Du informerar och kommunicerar dagligen med ditt team och involveras i daglig problemlösning.

Vem är du?
Som alla verksamhetsledare i vår koncern har du det personliga engagemanget och den lokala förankringen som är själen i vår verksamhet. Du har entreprenörsandan och söker en långsiktig utmaning och möjligheten att bygga din egen organisation. Vi ser också att du är en problemlösare som strävar efter en hög kvalitet inom ditt arbete.

Du är van att samordna och planera, har erfarenhet att ansvara för ekonomiska frågor och av ledarskap. Vi tror att du har erfarenhet av att bygga och leda välfungerande arbetslag. En av dina styrkor är förmågan att peka ut mål och riktning och följa upp dem.

Kvalifikationer – din bakgrund
Vi tror att du idag är etablerad inom bygg- eller fastighetsbranschen som till exempel byggentreprenör, konsult, skadereglerare eller liknande. Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen – vad som är viktigt är ditt kunnande, inte hur du skaffat det. Du har minst några års erfarenhet som platschef, verksamhetsansvarig eller motsvarande. Det är mycket fördelaktigt om du har ett väletablerat lokalt kontaktnät.

Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap. Det är ett krav att du har minst B-körkort.

Vi erbjuder
Som platschef i Oleterkoncernen får du stor frihet att själv bygga och driva verksamheten. Till din hjälp har du stöd av centrala funktioner, kollegor inom både Planea och systerföretag och goda bollplank i övriga platschefer. För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa tillsammans med koncernen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Vestman via e-post robert.vestman@planea.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär.
Sista ansökningsdatum: 2021-06-30
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt. Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Oleterkoncernen, med Oleter Group AB som moderbolag, erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice.

I koncernen ingår Ocab som är rikstäckande inom sanering- och avfuktning, NHS som erbjuder högtrycksspolning, vakuumsugning och rörinspektion, MCM Relining och S-pipe som utför totalrenovering av avloppssystem genom relining samt Planea som erbjuder kvalificerat konsultstöd för planering och utveckling av fastigheter.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Platschef

Oleter Group AB