ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Platschef

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Platschef

Nu söker vi dig som vill vara med och driva utvecklingen av vårt kontor i Kiruna.
Som platschef hos Ocab har du ett kreativt arbete med stor frihet och mycket ansvar där du leder både verksamhet och medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Du blir en viktig kugge inom vår verksamhet och ansvarar för ekonomi, resurssättning, inköp, kundaktiviteter, tid- och produktionsplanering. Du tar ansvar för arbetsplatsens arbetsmiljö och ser till att vi når den kvalitet våra kunder förväntar sig. Du informerar och kommunicerar dagligen med ditt team och involveras i daglig problemlösning.

Vem är du?
Du är en trygg och stabil person med förmågan att fatta tydliga beslut. Du är bra på att hitta och förmedla de gemensamma nämnarna som gör att olika intressenter i verksamheten samarbetar väl med varandra. Du är van att samordna och planera, har erfarenhet att ansvara för ekonomiska frågor och har erfarenhet av ledarskap. Ditt ledarskap är tydligt och coachande. En av dina styrkor är förmågan att peka ut mål och riktning och följa upp dem. Du har erfarenhet av att bygga och leda välfungerande arbetslag. Du ska identifiera dig med våra värderingar ”kvalitet, engagemang och hållbarhet” och motiveras en utvecklingsresa med fokus på digitalisering, hållbarhet och medarbetare.

Som platschef hos Ocab får du stor frihet att själv driva verksamheten. Till din hjälp har du stöd av centrala funktioner och goda bollplank i såväl ansvariga chefer, arbetsledare och övriga platschefer. Du har viljan att lära dig nytt och arbeta med ständiga förbättringar. Du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga hantverkare som känner engagemang och intresse för sitt jobb.

Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt kunnande, inte hur du skaffat det. Du har minst några års erfarenhet som platschef, senior arbetsledare eller motsvarande där ledarskap och ekonomihantering ingått. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Det är ett krav att du har minst B-körkort.

För att trivas i denna roll ska du vara arbetsvillig, effektiv och flexibel. Du är en problemlösare som strävar efter en hög kvalitet inom ditt arbete. Som ledare har du också förmågan att ta tillvara den yrkeserfarenhet som finns hos Ocabs medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Skär via e-post: stefan.skar@ocab.se

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär.
Sista ansökningsdatum: 2022-05-15, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid, snabb start möjlig.
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Platschef

Oleter Group AB