ledningsjobb.se

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som har mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.
Vill du arbeta i ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag? Är du redo att ta nästa steg i en ledande roll inom nyproduktion med prefabricerade moduler i trä? Då kanske rollen som platschef på Lindbäcks Bygg rätt för dig?

Om rollen
Att jobba på Lindbäcks innebär att du får arbeta med nyproduktion av hållbara bostäder. Som platschef kommer du att få möjlighet att arbeta från ax till limpa och ta stort ansvar. Projekten du kommer att arbeta med är uteslutande nyproduktion med prefabricerade moduler i trä och byggtiden ligger generellt på cirka ett år. Du kommer att samordna planering, utförande, förmedla och förvalta Lindbäcks kärnvärden. Vidare kommer du att ansvara för ekonomi, arbetsmiljö, säkerhet, logistik och de anställda på byggarbetsplatsen. Som platschef kommer du att ha tätt samarbete med arbetschef och arbetsledare.
Tjänsten är placerad på Lindbäcks Bygg i Stockholm. Som platschef kommer du företrädesvis arbeta i Mälardalen men arbete på annan ort kan förekomma.
I rollen kommer du att rapportera till arbetschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ekonomiskt ansvar
Upprätta, uppdatera och följa upp produktionskalkyl
Upprättande, uppföljning och avstämning mot tidsplan
Säkerställa leverans i projekt
Arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och miljö
Personalansvar för arbetsledare och yrkesarbetare
Kontakt med beställare och underentreprenörer
Din bakgrund
Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som platschef på Lindbäcks.
Några års erfarenhet från roll liknande roll
Eftergymnasial utbildning med byggteknisk inriktning
Kunskap i entreprenadjuridik
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god organisationsförmåga och trivs med att ha stort ansvar. Du är trygg i dig själv och duktig på att få med dig andra att arbeta mot ett tydligt mål. Vidare är du lösningsorienterad och mån om att leverera hög kvalité. Som person är du duktig på att kommunicera, bygga relationer och tycker det är viktigt med ett väl fungerande samarbete.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som platschef på Lindbäcks passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lindbäcks med Fasticon. 
För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndag 2020-04-05. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073 447 52 34. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se  och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

Platschef

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb