ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Platschef för längre projekt på Gotland

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Platschef för längre projekt på Gotland


Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till ett av våra större kundföretag söker vi en erfaren Platschef för ett längre projekt på Gotland!

Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för bygg och infrastruktur samt har möjlighet att arbeta som konsult över en längre tid, då kanske det är just dig vi söker!

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra ett flertal olika projekt inom ditt affärsområde. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt medarbetare är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera och leda projekten från start till mål
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Din profil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har lång erfarenhet från liknande roller innefattande ekonomisk kunskap och personalansvar. Gedigen kunskap inom bygg och/eller anläggning är en självklarhet för att trivas och lyckas i rollen.  Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och god förebild. Du har B-körkort och talar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du en ledare som har förmågan att fatta beslut och agera utifrån dessa trots ibland begränsad information eller svåra omständigheter. Du visar på gott omdöme även under tidspress och håller ihop och följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord.

Vidare kommunicerar du på ett tydligt och enkelt sätt och kan säkerställa att ditt budskap har nått fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.  

Du agerar på ett engagerat sätt och känner dig bekväm både i enskilda möten och i små som stora grupper. Du är en god lyssnare och är mottaglig för motparten och kan anpassa dig till situationen och människan. Att du är genuin och jordnära är två andra viktiga egenskaper!

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Tjänsten är en konsultroll där du arbetar för oss på Empleo/Eterni med placering i Visby. Uppdraget löper inledningsvis över 18 månader men kan för rätt person bli längre än så.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Gotland/Visby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 22 januari.   
 

 

Dela detta jobb

Platschef för längre projekt på Gotland

Eterni Sweden AB