ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Platschef Terminal - Jula Logistics

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Platschef Terminal - Jula Logistics

Jula Logistics AB är ett företag i expansion. På Skaraborg Logistic Center ansvarar vi bland annat för lossning och lastning av Sveriges största containerpendel till och från Göteborgs hamn som startades 2013 av Jula Logistics. Vi har idag en av Sveriges största och modernaste kombiterminaler och hanterar ca 60.000 containers och trailers per år.

Har du erfarenhet från ledarskap och ledning av lagerarbete och logistik?
Då kan vi kanske ha det rätta jobbet för dig!

Det här gör man som Platschef
Då vi står inför en expansiv fas kommer dina arbetsuppgifter vara varierade mellan såväl operativt som strategiskt arbete med planering och ledning av personal, fordonsunderhåll, uppföljning, administration samt förändring- och förbättringsarbeten. I rollen ingår även mycket kontakter med kunder och leverantörer.

Du ansvarar för ett team med ca 8 medarbetare som främst arbetar med gods och truckkörning. Du rapporterar till VD och har din placering vid Skaraborg Logistic Center i Falköping.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du som söker har arbetserfarenhet av chef- och ledarskap, gärna inom lager/logistik. Du har en vana att leda och driva förändringsarbete då du kommer vara en del i ett expansivt bolag. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Det här är du som person

Du har en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild. Du motiveras av att utveckla andra. Eftersom arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter besitter du en god förmåga att prioritera  och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Bra att veta

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Med start omgående.

Så här söker du

Känner du att denna tjänst passar dig? Tveka inte att söka. Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 20 maj.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Lennart Karlsson, 0702378383, lennart.karlsson@jula.se

Dela detta jobb

Platschef Terminal - Jula Logistics

Jula AB