ledningsjobb.se

Logga

Platschef till Peab Asfalt

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Platschef till Peab Asfalt

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer miljövänlig asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Platschef hos Peab Asfalt i Umeå.

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete.

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut tillsammans med ett eller flera arbetslag. Du arbetar tätt ihop med övriga platsorganisationen och tillsammans skapar ni effektivitet och lönsamhet. Du är engagerad både i det dagliga arbetet samt i planeringen på längre sikt. I ditt arbete leder, planerar och delegerar du produktionen till respektive arbetsledare samt följer upp att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål samt följer tidsplanen. 

Som platschef på Peab Asfalt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Personalansvar

• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt

• Utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer

• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle

Vem är du

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

För att lyckas i rollen krävs det att du varit eller är platschef eller produktionschef i din nuvarande roll. Du har ekonomisk kunskap, god datavana och hanterar produktionsadministration (tex att skapa och redigera tidplaner) i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en förmåga att skapa förtroendegivande relationer med medarbetare och kunder. Du har stor social kompetens. Som person trivs du med att vara den som har håller ihop människor och arbetsuppgifter, du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en förmåga att prioritera.

Det är ett krav att du har B-körkort för att kunna utföra ditt arbete

Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-29

Patrik Höglund, Arbetschef

Tel: 070-829 86 50

 

Dela detta jobb

Logga
Platschef till Peab Asfalt

Peab Asfalt AB