ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Platschef till Termolux i Virserum

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

Platschef till Termolux i Virserum


Termolux AB har sin verksamhet belägen i småländska Virserum och har närmare 40 års erfarenhet av utveckling, konstruktion, tillverkning och tjänster av aluminium- och glasbaserade produkter.

Vår styrka ligger i utveckling, konstruktion, tillverkning och montage av aluminium – och glasbaserade produkter för byggsektorn och privatmarknaden främst bestående av: Glas-och aluminiumfasader, fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar, glastak, brandpartier och uterum.


Till vår kund Termolux i Virserum söker vi nu en Platschef.  Termolux erbjuder lösningar i allt från glas-och aluminiumfasader till fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar, glastak, brandpartier och uterum. 
 

Tjänsten innebär såväl operativt som strategiskt arbete med ansvar för:

·       Utredning och planering samt genomförande av projekt

·       Budgetansvar och projektuppföljning där du säkerställer att rätt antal timmar läggs på varje projekt.

·       Personalplanering samt leverantörs- och kunduppföljning

·       Administration och rapportering till företagets ledare
 

Termolux erbjuder dig en intressant, varierande och utvecklande roll i ett genuint och affärsdrivet tillväxtföretag. Ansvarskänsla och samhörighet är något som ligger företaget extra varmt om hjärtat, kanske känner just du samma sak?  Är korta beslutprocesser och ett starkt lagspel, andra viktiga parametrar för dig som söker en ny utmaning? 

Din profil

Som Termolux nya Platschef kommer du att leda verksamheten framåt och ansvara för vidareutvecklingen av bolaget samt ha det ekonomiska ansvaret. Du besitter egenskaper som ett stort och genuint intresse för affärer , ordning och reda samt ledarskap. Du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i en ledande befattning i en teknisk miljö.. Har du erfarenhet av CAD/CAM är det meriterande, vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller likvärdig praktisk erfarenhet. 
 

Med fördel har du arbetat som chef eller ser dig själv som en potentiell ledare inom ditt yrkesområde. Kanske har du arbetat praktiskt under många år och nu känner dig redo för ett nytt steg i yrkeslivet eller drivs du av personlig och professionell utveckling och söker dig därför till ett tillväxtföretag.  
 

Du har god erfarenhet av att möta kunder, leverantörer och kollegor och har ett genuint trevligt och positivt arbetssätt. Har du arbetat som platschef är detta meriterande. Att du talar och skriver flytande svenska ser vi som en självklarhet, likaså att du innehar B-körkort.
 

Med ett gott ledarskap samt god förmåga att kunna starta upp, driva och slutföra projekt, kanske just du är den vi söker!
 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund.
 

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Virserum
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Sista ansökningsdag: Den 21 oktober.

Dela detta jobb

logo
Platschef till Termolux i Virserum

Empleo