ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Platschef till YLAB i Jönköping

Företag Nåvi AB
Ort
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Platschef till YLAB i Jönköping

Till Ylab i Jönköping söker vi en platschef med stort intresse för byggnadsproduktion. Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med Ylab och bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan?

Utmaningen

Ylab söker dig som vill jobba som platschef, där du kommer driva de större projekten inom entreprenadarbete inom kommersiella lokaler, till exempel inom kontor, handel, industri och lager. Du ansvarar för att driva projektet framåt enligt tidplan.

Din uppgift är att samordna och koordinera arbetet, med kollegor och underleverantörer, se till att det finns material på plats för att utföra arbete, ansvara för riskbedömningar samt ha ett helhetsansvar för att driva projektet framåt hålla tidplan mm. Du leder, ansvarar och planerar projektet själv från start till slut och beroende på projektens storlek finns även arbetsledare på plats för att stötta upp.

Ylab har kunder i hela södra Sverige vilket innebär att resor och övernattningar är förekommande.

Vem är du?

·   Du har gedigen erfarenhet inom byggnadsproduktion eller besläktad bransch.

·   Du besitter en YH- utbildning eller motsvarande erfarenhet.

·      Du besitter god ledarskapsförmåga

·      Som person är du strukturerad och kommunikativ.

·      Du har ett eget driv och ett helikopterperspektiv

·      Du är lösningsorienterad och hugger i där det behövs.

·      Svenska och engelska

·      Körkort B

Om YLAB

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.

 ”En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma genom alla år och konjunkturer. Den är inte märkvärdig på något vis, däremot ser vi till att den inte bara är en trave tomma ord utan en stabil grund i allt vi gör. Vi håller helt enkelt vad vi lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet. Vårt mål är alltid en nöjd kund och vi garanterar att vi har engagemanget" och kunnandet för att nå vårt mål.

Du kan vara en av dem. Tveka inte – ansök idag! 

Dela detta jobb

Platschef till YLAB i Jönköping

Nåvi AB