ledningsjobb.se

Platschef/Varvschef

Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Platschef/Varvschef

Ernemarvikens Marincenter AB är ett komplett service- och reparationsvarv för yrkessjöfart och marin fritid. Vi är belägna på ostkusten, vid inloppet till Oskarshamn och är en auktoriserad verkstad och återförsäljare för Volvo Penta, Yanmar, Green Star Marine elmotorer, Evinrude, Honda och Faster Aluminium Boats.

Kundkretsen omfattas bland annat av Kustbevakningen, Oskarshamns kommun, Räddningstjänsten, Damen Oskarshamnsvarvet och privata fritidssektorn.

Vi erbjuder förvaring av båtar och motorer hela året, inom- och utomhus i inhägnat område samt båtlyft - sjösättning och upptagning, även stora lyft.

Vårt motto är: Kvalitet Trygghet Service.

Vi söker nu en Platschef/Varvschef. Är det du?

Som Platschef/Varvschef är du ansiktet utåt och har som huvuduppgift att genom tydligt ledarskap ansvara för den dagliga verksamheten.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt; planerar i förväg och har goda tekniska kunskaper. Du verkställer planer med engagemang och beslutsamhet; uppnår resultat med hög kvalitet.

I tjänsten ingår bland annat:

  • Leda och fördela arbetet på anläggningen.
  • Ansvar för personal, arbetsmiljö och säkerhetsfrågor.
  • Budget- och resultatansvar samt fortlöpande rapportering till bokföring och företagsledning.
  • Ansvara för kontakt, offert och uppföljning med kund och/eller förskringsbolag.

Som person ser vi att du är en trygg och lösningsorienterad ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet eftersom du alltid eftersträvar förbättring och hög kvalitet. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är en lyhörd och tolerant lagspelare och din positiva attityd smittar lätt av sig.

Vidare har du en god förmåga att bygga och förvalta förtroendefulla relationer såväl med medarbetare, kunder och leverantörer.

Vi ser även att du:

  • Har erfarenhet från projektledning och ekonomiarbete.

  • Har erfarenhet av företagsutveckling.

  • Är tekniskt intresserad och har ett genuint båtintresse.

  • Obehindrat kommunicerar med kunder inom den marina verksamheten på engelska och svenska, både verbalt och i skrift.

  • Har god vana att arbeta digitalt.

För mer information om företaget gå in på: https://ernemarviken.se/

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.

Sök tjänsten genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Platschef/Varvschef

Marinkraft Bemanning Sverige AB