ledningsjobb.se

Produktionschef

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Produktionschef

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

NMQ, Kvalitetsservice Norra tillhör malmförädlingen i Kiruna och består av ca 60st medarbetare fördelat på 5st arbetsplatser, Fysikaliskt laboratorium, Kvalitetskontroll, Kemikaliskt laboratorium, Underhåll och en ledningsgrupp med chefer och ingenjörer.

Arbetsuppgifterna består av provtagning, provberedning, analys, kvalitetssäkring, metodutveckling och underhåll för produktion, yttre miljö och leveranser.

Om tjänsten

Vi söker nu en produktionschef till Kvalitetskontroll. I din roll kommer du att leda 17st medarbetare 16st som arbetar som Analystekniker samt 1st beredare på dagtid. De har som uppdrag att ansvara för provtagning, provberedning och analysering från hela flödes processen i verken, manuellt och automatiskt för interna och externa kunder inom malmförädling. Detta för att kvalitetssäkra och utveckla företagets produkter.

Som produktionschef har du en central roll för att förverkliga vår vision om ett inkluderande och säkert arbetsklimat för våra medarbetare.
I arbetet ingår även personalutveckling, arbetsmiljöarbete samt ekonomisk resultatuppföljning för arbetsplatsen.

Du ska bidra till att medarbetarna präglas av ett positivt arbetsklimat och håller en hög nivå på arbetsmiljöarbetet. I rollen ingår också att sätta upp mål och stötta medarbetarna i deras utveckling och dagliga arbete.

Till din hjälp har du planerare/beredare, ledningsgruppen och dina chefskollegor, Kvalitetsingenjörer, din närmsta chef samt stödkontakter för arbetsmiljö, ekonomi och personalfrågor.

Hos oss erbjuds du tid att lära dig arbetet och växa in i rollen, här har du möjligheten att vidareutvecklas i en spännande och engagerande arbetsmiljö. Mentorskap samt vidareutbildning inom chefsrollen erbjuds till alla nya chefer på LKAB.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med goda ledaregenskaper som jobbar relationsbyggande och har en förmåga att skapa teamkänsla både inom arbetsplatsen och sektionen. Du är strukturerad till ditt arbetssätt och har ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar. Du visar engagemang genom att vara initiativrik och är van att ta eget ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har tekniskt eller naturvetenskaplig bakgrund gärna ledarskapsutbildning och erfarenhet av att leda människor.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 31 januari 2021.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Tony Bogdanoff 0768221084 tony.bogdanoff@lkab.com

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Viktoria Stenberg 0725332859 viktoria.stenberg@lkab.com.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga kontakter: Kiruna/Svappavaara Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508 Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Björn Åström, 0980-72903 Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Dela detta jobb

Produktionschef

LKAB