ledningsjobb.se

Produktionschef inom anläggning till Skanska i Värmland eller Dalarna

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Produktionschef inom anläggning till Skanska i Värmland eller Dalarna

Under 2020 valdes Skanska än en gång till ”branschens bästa arbetsgivare” i undersökningen Företagsbarometern. Till Skanska i Karlstad/Dalarna letar vi nu efter deras nästa produktionschef inom anläggning. Vi söker dig med erfarenhet av att ha lett stora och komplexa projekt inom just anläggning och som vill vara med på den positiva utvecklingsresa som Skanska har på gång. Vill du jobba hos branschens bästa arbetsgivare och leda ett av 2021 års mest meriterande projekt? Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Skanska går in i ett mycket spännande år då produktionen är i full gång i dammprojektet i Trängslet, 10 mil norr om Mora. Till detta projekt letar vi efter en produktionschef med erfarenhet av att driva komplexa projekt liknande detta. Kanske kan det kännas extra kul för dig som är intresserad att veta om att detta distrikt är belagt med projekt hela 2021, så gott som hela 2022 och en större del av 2023. Du kommer alltså till ett distrikt i stark tillväxt med en stor orderstock och goda framtidsutsikter. Skanska är en arbetsgivare som sticker ut på flera sätt, bland annat erbjuder de löpande sina medarbetare kvalitativa utbildningar, såväl externa som interna, men är också bland de ledande i landet när det kommer till jämställdhet, arbetsmiljö och hållbarhet.

Arbetsuppgifter

I projektet blir du som blockchef ytterst ansvarig för såväl ekonomi som operativt ansvarig över de 20-30 medarbetare som arbetar med form, armering och gjutning. I denna roll innehar du inte personalansvar men är operativt ansvarig på plats och säkerställer bland annat att ni är rätt antal personer på plats, att ni håller tidsplanen och att alla vet vad de ska göra. Du är ansvarig för att löpande följa upp budget för blocket och säkerställer även att ni följer de kvalitets- och säkerhetskrav som finns. Eftersom du är ansvarig för form, armering och gjutning är det också du som mottar eventuell feedback från beställaren av din del av projektet och delger projektorganisationen informationen.

Vi söker dig som

 • har minst fem års erfarenhet av rollen som produktionschef/platschef eller liknande roll

 • har ansvarat för större anläggningsprojekt

 • behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift

 • innehar B-körkort

I denna roll är utbildningsbakgrund inte avgörande. Du kan exempelvis ha läst en YH-utbildning inom bygg- och anläggning för att sedan komplettera med flera års erfarenhet i rollen som produktionschef. Du kan även ha studerat till byggingenjör, alternativt har du praktisk erfarenhet från branschen.

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Ansvarstagande

 • Samarbetsförmåga

 • Resultatinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, måndag-torsdag med traktamente

 • Placering: du tillhör Skanska i Karlstad alternativt Dalarna, projektet under 2021 finns i Trängslet - norr om Mora.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skanskas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder de konkurrenskraftiga lösningar. Med sina värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar de till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna. Skanska har flera år i rad utsetts till "branschens bästa arbetsgivare" i undersökningen "Företagsbarometern" samt listas som "karriärföretag 2021" av organisationen "Karriärföretagen".

Dela detta jobb

Produktionschef inom anläggning till Skanska i Värmland eller Dalarna

Academic Work