ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionschef till Orkla House Care AB i Bankeryd

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Produktionschef till Orkla House Care AB i Bankeryd

ValueOne rekryterar en produktionschef för avdelningen som tillverkar rollers till Orkla House Care ABs fabrik i Bankeryd utanför Jönköping. Har du tidigare erfarenhet av att leda och coacha medarbetare samt utveckla produktionsmiljö kan detta vara en tjänst för dig!

Orkla House Care AB ägs av Orkla ASA och är ett av bolagen inom affärsområdet Orkla Consumer and Financial Investments. Orkla House Care AB är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. De största marknaderna är Norden och Storbritannien. De viktigaste egna varumärkena är Anza, Jordan, Harris, Spekter och Hamilton. Försäljningen sker främst via traditionella färghandlare och bygghandeln. Verksamheten har 1200 anställda och omsätter för runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På Orkla House Care AB arbetar vi utifrån våra värdeord som är pålitliginspirerande och modig samt att vi står för mottot home to grow, där vi tillsammans hjälper varandra att utvecklas och växa.

Om rollen

Som produktionschef ansvarar du för att produktion och leveranser av produkter från fabriken i Bankeryd sker i enlighet med fastställda krav och målsättningar. I rollen ska du leda och utveckla produktionsavdelningen i Bankeryd i linje med företagets övergripande målsättningar strategier och policys.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Se till att produktionen bedrivs i enlighet med gällande krav som t ex interna instruktioner eller specifikationer.

  • Driva det kontinuerliga förbättringsarbetet inom produktionen.

  • Samverka med marknad och produktutveckling vid utveckling av nya produkter.

  • Delta i fabrikens ledningsgrupp och bidra och känna ansvar för hela enhetens resultat och utveckling.

  • Ansvara för arbetsmiljöarbetet i enlighet med gällande arbetsmiljödelegering 

  • Ansvara för att verksamhetens yttre miljöpåverkan minimeras och bedrivs enligt gällande delegering och krav.    

  • Se till att verksamhet och myndighetsrapportering bedrivs i enlighet med gällande regler och lagkrav.

  • Leda och utveckla gruppen samt genomföra sedvanliga chefsuppgifter så som mål- och utvecklingssamtal, lönesättande, rekrytering och rehabilitering.

Erfarenhet och kompetens

Till tjänsten söker vi dig med relevant eftergymnasial bakgrund och minst 5 års erfarenhet från en ledande befattning i en tillverkande miljö. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en gedigen produktionsbakgrund med god förståelse för hela värdekedjan samt en bevisad förmåga att driva kontinuerliga förbättringar. Du är en person som drivs av resultat och får saker gjorda. Som chef bedriver du ett coachande, tydligt och närvarande ledarskap och du har en väl utvecklad förmåga att hantera konflikter. Vidare ser vi gärna att du är stresstålig, strukturerad och noggrann. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten, liksom körkort. För tjänsten är det meriterande med kunskaper i Lean och Six Sigma.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark tel. 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Produktionschef till Orkla House Care AB i Bankeryd

ValueOne AB