ledningsjobb.se

Produktionsledare DC Göta

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Produktionsledare DC Göta

Vi söker dig som vill axla rollen som Produktionsledare vid vårt lager i Göta, Lilla Edet. Du kommer att bli en viktig del av ett starkt team som är mitt i en större förbättringsresa för att ytterligare förstärka den höga service vi erbjuder våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som Produktionsledare är du en viktig resurs för vårt förbättringsorienterade arbete med kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Du kommer att delta i daglig planering och uppföljning av produktionen och kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla våra medarbetare, arbetssätt och processer. I din ledande roll ska du fungera både som kravställare och som stöd och föredöme för dina kolleger och medarbetare. Du delar ansvaret för lagret med ytterligare en  produktionsledare i och har drivningsansvaret över all personal under den skift ni arbetar. Totalt har vi ca 70 anställda lagermedarbetare för närvarande. Rollen rapporterar till Lagerchefen i Göta.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda, styra, följa upp och utveckla arbetslagen och ledarna i deras uppgifter och samarbeten.

  • Analys och uppföljning av nyckeltal och ekonomi.

  • Aktivt driva förbättringar som gynnar kund, medarbetare och ägare och säkerställa en positiv utveckling av våra resultat.

  • Aktivt samarbeta med andra funktioner och grupper, såväl internt som externt, för att uppnå fastställda mål.

  • Utveckla rutiner och säkerställa efterlevnad för en säker arbetsmiljö och att vi lever upp till våra kundlöften gällande leverans, tillgänglighet och kvalitet.

  • Säkerställa prioritering, uppföljning och implementering av förbättringar utifrån avvikelser.

  • Leda och utveckla mötesforum för att säkerställa utveckling och delaktighet hos medarbetare och ledare.

  • Skapa en positiv förbättringsorienterad kultur inspirerad av LEAN samt träna och utbilda personal inom LEAN. Du har erfarenhet av att framgångsrikt arbetat som ledare och chef, gärna inom lager eller i annan produktionsmiljö, och har erfarenhet av att arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete. Erfarenhet av LEAN är meriterande.  

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att framgångsrikt arbetat som ledare och chef, gärna inom lager eller i annan produktionsmiljö, och har erfarenhet av att arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete. Erfarenhet av LEAN är meriterande.

Du som söker har genomförd gymnasieutbildning eller andra erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Goda kunskaper i Officepaketet är viktigt såväl som viss vana vid att arbeta i lagersystem. (erfarenhet av Astro är meriterande). Flytande svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Är du en ansvarsfull och driven person med ett positivt förhållningssätt och som trivs med att jobba i en förbättringsorienterad miljö med högt tempo så har du goda förutsättningar att passa in i vårt team och vara delaktig i Rexel Sveriges fortsatta utveckling. Du lockas av en ledarroll där du kan inspirera och utveckla andra och bidra till att skapa engagemang och delaktighet.

Vi har påbörjat en förbättringsresa som du kommer att bli en viktig del av så vi ser gärna att Du har en tydlig ledarskapsstil med förmåga att få med dig medarbetare i förändring. Din framgång som ledare baseras bland annat på din förmåga att skapa goda relationer och att bygga effektiva lag.

Ansökan
Urval sker löpande, så vänligen, skicka in ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Kontakt med oss
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Anne Holopainen, Lagerchef, som du når på tel. 070 346 69 86

Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

Produktionsledare DC Göta

Rexel Sverige AB