ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsledare till Textilia i Rimbo, 2-skift.

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Produktionsledare till Textilia i Rimbo, 2-skift.

Textilias målsättning är fortsatt tillväxt och nu söker vi en engagerad och driven Produktionsledare till produktionsenheten i Rimbo. Vi erbjuder dig ett spännande arbete som innebär att leda människor i en dynamisk och tekniskt utvecklad produktionsmiljö. Som Produktionsledare på Textilia har du stora möjligheter att påverka både din egen och produktionsverksamhetens fortsatta utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen innebär

Som produktionsledare på Textilias enhet i Rimbo har du fullt ansvar för ett flöde inom produktionsverksamheten och samarbetar tätt med övriga tre produktionsledare för att nå maximal effekt och framgång i hela processflödet. 

Rollen som produktionsledare innebär också fullt ledarskap för ca 25 personer, vilket innefattar att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du har processansvar och säkerställer en effektiv produktionsprocess genom ett gott ledarskap där du skapar delaktighet och samarbete i gruppen. I rollen ingår även att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande och säkra en hög tillgänglighet.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera, leda och fördela arbetet för ditt team
  • Bemanning och schemaläggning
  • Inspirera och coacha dina medarbetare
  • Följa upp och analysera utfall
  • Driva förbättringsarbete avseende produktivitet och leveranssäkerhet
  • I samarbete med ditt team arbeta för att produktionsstörningar hålls på en låg nivå

Du ingår i den lokala ledningsgruppen, rapporterar till enhetens produktionschef och blir en viktig kugge i Textilias maskineri.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten, har en ledarerfarenhet och tekniska kunskaper. Du har ett coachande ledarskap och drivs av att se andra människor växa. Ödmjukhet är din approach men du har även modet att ifrågasätta invanda mönster och driva förändringar. Du trivs i en operativ roll där du har stor fokus på flöden, processer och förbättringsarbeten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller förmåga att leda projekt och förbättringsarbeten med tydliga resultat. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom teknik/ekonomi eller motsvarande kunskaper baserat på erfarenhet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som förutom en stabil och trygg ledare, är flexibel, nyfiken och självgående. Du älskar problemlösning och kan prestera även i pressade situationer. Du har förmågan att prioritera och värdesätter ordning och reda. 

Ansökan och information

Tjänsten är på heltid och innebär växelvis skiftgång där du kommer att arbeta vardagar varannan vecka 05.30-14.00 och varannan vecka 13.30-22.15. Placering för tjänsten är Rimbo.

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia

På Textilia arbetar 650 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

Engagemang – Vi gör alltid det lilla extra med känsla och med värme. Vi utför våra uppgifter med stolthet. Vi tar ansvar och visar varandra uppskattning. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och bemöter dem på ett professionellt sätt.

Trovärdig – Vi visar alltid respekt och ödmjukhet. Vi har en djup kunskap och vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Vi håller vad vi lovar.

Tillsammans – Vi bryr oss om varandra och tillsammans skapar vi resultat. Vi samarbetar och hjälps åt. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och arbetar gemensamt för att möta deras önskemål. Läs mer HÄR och titta på En resa igenom tvättprocessen

Dela detta jobb

logga
Produktionsledare till Textilia i Rimbo, 2-skift.

AxÖ Consulting