ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktionsteknisk chef, Boule Medical AB

Ort
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Produktionsteknisk chef, Boule Medical AB

Boule Medical AB och moderbolaget Boule Diagnostics AB, är ett globalt diagnostikföretag specialiserat på decentraliserad patientnära bloddiagnostik. Boules blodprov hjälper till att tillhandahålla en av de första och viktigaste indikatorerna för ett sjukdomstillstånd och Boulessystem spelar en viktig roll när det gäller att bygga vårdinfrastrukturen för små och medelstora vårdmiljöer på både human- och veterinärmedicinska marknader.

Boule verkar via dotterbolag i Sverige, USA, Mexiko och Ryssland. Företagets produkter säljs globalt främst genom mer än 200 distributörer och partners i mer än 100 länder, med stöd av Boules egna lokala försäljnings- och supportpersonal. Boule-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2011. Bolaget har egen utveckling, produktion och försäljning och finns i Spånga i Stockholm. Boule Medical AB har idag cirka 120 medarbetare.

Läs mer; https://boule.com/sv/

Är du en passionerad och erfaren ledare med driv och vilja att axla nya utmaningar? Nu finns en unik möjlighet för dig att bli en del av Boule Medicals tillväxtresa!

Boule är ett företag på den globala diagnostikmarknaden som utvecklar, tillverkar och marknadsför robusta instrument och förbrukningsvaror för bloddiagnostik. Vi erbjuder dig en prestigelös, lösningsorienterad miljö med en stark gemenskap.

Vi söker nu en Produktionsteknisk chef för vårt team inom Instrument produktion med förmåga att leda ett team om 3 medarbetare. Tjänsten är placerad i Spånga, Stockholm och du rapporterar till Produktionschef. Låter det intressant? Då kan det här vara rätt utmaning för dig! Läs mer på https://boule.com/sv/

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga ansvar är att utveckla en kostnadseffektiv och störningsfri produktion genom Lean-principer.

I rollen ingår bland annat:
- Verksamhetsutveckling av produktionstekniska metoder
- Utveckla och förfina produktionsprocesser
- Delta i utvecklingsprojekt
- Kvalitetsutveckling kopplat till produktion

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen har du minst 5 års erfarenhet av produktionsteknik med personalansvar. Du har erfarenhet av att utveckla produktion genom Lean-principer och har således höga Lean-kunskaper. I den regulatoriska miljö som vi verkar i är det stor fördel om du har arbetat i branscher med liknande krav. Du har erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete inom området. Vi ser att du har en högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarade akademiska studier. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:
- Aktiv ledare som står med båda fötterna på jorden
- Driven och resultatorienterad
- Hög analytisk och problemlösningsförmåga
- Ansvarstagande och självständig med stort engagemang
- Hög teknisk förståelse och är pedagogisk i din dialog med andra
- God administrativ och kommunikativ förmåga

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.

 

Dela detta jobb

Produktionsteknisk chef, Boule Medical AB

Addilon Professionals AB