ledningsjobb.se

loga

Projektchef

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-24

Ansök nu

Projektchef

Projektchef Ombyggnad, Karlskrona

Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Nu fortsätter Riksbyggens satsning på ombyggnadsverksamheten då vi förstärker med ytterligare en projektchef i Marknadsområde Ombyggnad Syd.

Projektchef ombyggnad
Som projektchef rapporterar du till Marknadsområdeschefen för Marknadsområde Ombyggnad Syd och arbetar med ett kund- och affärsmässigt fokus. Du kommer att ingå i det lokala projektrådet för Sydost (Blekinge, Kalmar och Kronobergs län) och samverka med fastighetsförvaltningens leveranschefer och kundgruppschef.

Du kommer även projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du blir en nyckelperson som ansvarar för hela ombyggnadsprocessen från analys av kundens boendemiljö och behov till färdigställande samt uppföljning av projektet fram till garantitidens slut. Du kommer också att ha en roll i att stötta marknadsområdets projektledare i Sydost i deras dagliga utmaningar.

Dig som vi söker
Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder.

Du är intresserad av att utveckla arbetssätt och av att följa upp kvalitet, ekonomi och tidplaner. En viktig del i arbetet är att delta i möten med våra kunder som består av styrelserna för bostadsrättsföreningarna.

Som medarbetare i ett kooperativt företag är det både viktigt att vara affärsmässig samt att ha förmåga att se och möta kundernas behov. Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Om tjänsten
Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Syd utgår från våra kontor i Kalmar, Karlskrona, Halmstad/Falkenberg, Helsingborg och Malmö. Placeringsort för tjänsten är Karlskrona, med projekt och resor inom främst Sydost.

Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid.

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att höra av dig. Kontakta marknadsområdeschef Martin Mårtensson på e-post martin.martensson@riksbyggen.se eller telefon 046-16 56 51

Ansökan
Skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster, senast den 2020-01-24.

Urval gör vi löpande så sök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Projektchef

Riksbyggen