ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektchef för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Projektchef för konsultuppdrag

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Projektchef för konsultuppdrag i Uppsala!

Har du en minst femårig erfarenhet som projektchef och varit ansvarig för ny- ombyggnation och investeringsprojekt från beställarsidan samt har några års erfarenhet av ledningsgruppsarbete, då är detta uppdraget för dig!

Vår kund är en offentlig verksamhet som till hösten är i en expansionsfas där en ny roll som projektchef behövs för att förstärka och utveckla organisationen under en begränsad period. Som projektchef har du ett övergripande personalansvar för ca 10 medarbetare och du rapporterar direkt till förvaltningschefen. Uppdraget är på heltid med start under augusti och fyra månader framåt med möjlighet till förlängning. 

Vi söker dig som har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet som projektchef inom ny-ombyggnad.
  • Minst 3 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

  • Entreprenadjuridik
  • Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation 
  • Erfarenhet av att ha varit chef över första linjens chefer
  • Erfarenhet av framtagande, uppföljning och analys av nyckeltal i projekt 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!
Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam  på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Projektchef för konsultuppdrag

Fasticon AB