ledningsjobb.se

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 


Projektchef sökes omgående! Är du redo för en ny spännande utmaning?

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en projektchef till ett konsultuppdrag med placering i Linköping. Vår kund är ett attraktivt bolag med ett varierat fastighetsbestånd, som verkar för sina kunders och medarbetares bästa.

Uppdraget är på heltid och beräknas pågå i ett halvår, med chans till förlängning.

Det här uppdraget passar dig som är en engagerad ledarare med erfarenhet och förståelse för löpande underhåll och större byggprojekt. Du kommer att vara ansvarig för en grupp projektledare och stötta dem i deras dagliga arbete. Särskild vikt läggs vid dina ledaregenskaper. Denna process kommer gå fort, så om du är nyfiken och intresserad - sök redan idag! 

Dina ansvarsområden kommer bland annat innefatta:

  • Personalansvar för ditt team
  • Stötta och vägleda projektledarna
  • Affärsplanering
  • Budget
  • Medverka i ledningsgruppsmöten
  • Att kommunicera och samverka med övriga avdelningar inom bolaget.

Rapportering sker till Fastighetschefen.

Din bakgrund
För uppdraget som projektchef bör du ha god tidigare erfarenhet av projektledning för att kunna stötta din grupp som består av både juniora och seniora projektledare. Vidare ser vi att du är trygg i din ledarroll där kommunikation är avgörande i både ditt ledarskap och arbete. Du är en stabil ledare som kan forma och utveckla teamet. Då rollen innebär många kontaktytor har du god sociala förmåga och ser vikten av gott samarbete. Arbetsdagarna är varierande, något du uppskattar och tar vara på genom att självständigt planera hur arbetsdagen ska utformas.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort, då vi kör så det ryker! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Projektchef för konsultuppdrag - Fasticon

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Dela detta jobb