ledningsjobb.se

loga

Projektchef ombyggnad

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Projektchef ombyggnad

Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Vi söker nu en ny projektchef till Västerås.

Vad ska du göra?

Projektchef Ombyggnad ansvarar primärt för tidiga skeden i projekt. Projektchefen agerar vid behov coachande för marknadsområdets projektledare och biträdande projektledare. Du kommer även projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt och agerar då projektledare.

Som projektchef ska du i huvudsak fokusera på att generera affärer med kunder i tidiga skeden och på relationen med fastighetsförvaltningens lokala marknadsområde. Du kommer att ingå i de lokala projektråden för Västerås och Örebro samt samverka med fastighetsförvaltningens leveranschefer och kundgruppschef.

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av att leda ombyggnadsprojekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal. Du är utbildad byggingenjör eller civilingenjör med flera års arbetslivserfarenhet från fastighets eller entreprenörsbranschen.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder.

Som medarbetare i ett kooperativt företag är det både viktigt att vara affärsmässig samt att ha förmåga att se och möta kundernas behov. Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Öst utgår från våra kontor i Stockholm, Visby, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping samt Nyköping. Geografin för den marknadsgrupp som tjänsten avser är Västerås och Örebro. Placeringsort är Västerås.

Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid.  

Ansökan

Skicka din ansökan till www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast den 2021-09-19. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta marknadsområdeschef Rikard Ståhl på e-post rikard.stahl@riksbyggen.se eller telefon 08-553 635 13

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

loga
Projektchef ombyggnad

Riksbyggen