ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare – Nyproduktion! Ett konsultuppdrag som kommer att övergå i en direkt anställning hos kundbolaget.

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Projektledare – Nyproduktion! Ett konsultuppdrag som kommer att övergå i en direkt anställning hos kundbolaget.

För kunds räkning söker vi en projektledare inom nyproduktion av bostäder. Detta är ett konsultuppdrag som kommer leda vidare till en tillsvidareanställning direkt hos kunden, vilket innebär att vi riktar oss till dig som är intresserad av en tillsvidaretjänst framöver. Kunden önskar att starta igång uppdraget omgående. 

Uppdragsbeskrivning

Som projektledare kommer du ta del av en spännande projektportfölj och leda flera nyproduktionsprojekt. Här blir du en viktigt nyckelperson, det är därför viktigt att du trivs med att ha stort ansvar och att du har ett genuint engagemang för dina projekt.

Du kommer att vara involverad i utredningar, förstudier, analys och planering och därefter ansvara för genomförande, avslutning och överlämning. Du ansvarar för upphandling och uppföljning av entreprenörer. Du ser även till att genomförandet följer uppsatta mål avseende arbetsmiljö, projektekonomi, tidplan och kvalitet.

Om dig

För att passa i rollen bör du ha:

  • Flerårig erfarenhet av projektledning.
  • Högskoleutbildning inom bygg eller förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, kalkylering och projektuppföljning.
  • Erfarenhet av att leda och samordna projekteringsgrupper och entreprenader.

Som person är du en ansvarstagande lagspelare, kvalitetsorienterad och systematisk. Du är kommunikativ och har förmågan att leda och inspirera andra till att nå uppsatta mål. Samtidigt är du ödmjuk och ser dig själv som en del i helheten. Du är van vid att hantera flera projekt samtidigt och har ett starkt driv för att föra processen framåt där du också bidrar till företagets utveckling. 

Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Projektledare – Nyproduktion! Ett konsultuppdrag som kommer att övergå i en direkt anställning hos kundbolaget.

Fasticon AB