ledningsjobb.se

loga

Projektledare Ombyggnad

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Projektledare Ombyggnad

Projektledare Ombyggnad Borås

Vår ombyggnadsverksamhet växer och vi är nu i behov av att utöka med ytterligare en projektledare i Borås. Vi söker dig som vill vara med och driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar står inför.

Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är varierande då projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Exempel på projekt är stambyte, klimatskal, ombyggnader av lokaler till lägenheter, hissar, utemiljö, ventilation och energiåtgärder såsom solceller och laddstolpar. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram projektet, projektledaren driver sedan projektet vidare i produktionsfasen till godkänd slutbesiktning och under hela garantitiden. Under alla skeden sker detta i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening. Detta är en roll där projektledaren verkligen får jobba från ax till limpa.

Vad ska du göra?
Din roll som projektledare är en viktig del i Riksbyggens underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. I ditt ansvar ligger även budget- och prognosarbete i egna ombyggnadsprojekt.

Du driver med andra ord dina egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat.

När du inte är ute på byggarbetsplatser, träffar kunder eller entreprenörer kommer du att arbeta från vårt kontor i Borås tillsammans med dina kollegor på Riksbyggen.

Hos oss har du en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt.

Vem är du?
Vi söker någon som tycker det är kul att driva projekt och som vill driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Någon som genuint gillar personliga möten och många kontaktytor. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Det är meriterande att ha dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande. Du har lett projekt från programskede till genomförande och avslut.

Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp och är kvalitetsmedveten. Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker jobbar självständigt och är van att jobba i en varierande miljö. Din drivkraft, handlingskraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Det är meriterande om du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?
Du får vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat där vi ständigt förbättrar våra arbetssätt och vår affär och där man som medarbetare ges möjlighet att påverka den processen.

Kontakt och ansökan
Rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden men vi arbetar med löpande urval och planerar tillträde omgående, så vänta inte med din ansökan. Sök senast den 2021-08-15.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil. Kvällsarbete förekommer.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Vid eventuella frågor om tjänsten var god kontakta marknadsområdeschef Johan Sundlöf, johan.sundlof@riksbyggen.se, 0500-47 26 25 eller projektchef Jennie Rydergård Parisopoulos, 033-16 76 16, jennie.rydergard@riksbyggen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

loga
Projektledare Ombyggnad

Riksbyggen