ledningsjobb.se

Projektledare till återbruksgalleria

Härnösands Kommun

Om jobbet

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.

Om tjänsten

Arbetslivsförvaltningen är en förvaltning som ansvarar för att samordna och utveckla kommunens arbetsmarknad och vuxenutbildning. Arbetslivsförvaltningen erbjuder årligen sysselsättning och utveckling för personer som inte står till den offentliga arbetsmarknadens förfogande. I det pågående samarbetet mellan Hemab och Arbetslivsförvaltningen genom återvinningscentralen Kretsloppsparken, uppkom idén att ytterligare utveckla konceptet med återbruk genom att skapa en galleria för försäljning av återbrukade produkter. Konceptet ska locka en bredare målgrupp samt sprida kunskap om hållbarhet och cirkulär ekonomi. Målet med projektet är att bygga upp och etablera en återbruksgalleria på central plats i Härnösand samt att hitta personer som är intresserade av att etablera företag inom återbruk i dessa lokaler. Nu söker vi en projektledare som kan hjälpa oss med att utveckla detta.

Arbetsuppgifter

Du kommer att leda arbetet tillsammans med en arbetsgrupp om fem personer, ansvara för övergripande mål samt rapportera löpande till projektets styrgrupp. Som projektledare ansvarar du för att utforma en projektplan tillsammans med arbetsgruppen samt söka relevanta projektmedel från olika instanser. Du ansvarar för ekonomi och samordning av projektet, ta fram förslag på lämplig driftsform, samt fullföljande av uppdraget. I uppdraget ingår också att hitta personer som vill investera och etablera sig på en ny arena för hållbart företagande. Du ska också genomföra analyser, marknadsföra Härnösand och regionen som ett attraktivt etableringsområde, samt stimulera och sprida kunskap om möjligheterna kring hållbart företagande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och projektarbete i större projekt. Ett krav för tjänsten är att du har relevant akademisk utbildning inom projektledning eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom marknadsföring och etableringsprocesser. Det är också meriterande om du har erfarenhet av eget företagande eller arbete inom regionalfondsfinansierade projekt. Du bör ha ett intresse för miljö och hållbarhetsfrågor. Som person är du kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är kreativ och problemlösande, har lätt till att ta initiativ och inriktad på att leverera en hög prestationsnivå.

Övrig information

Omfattning: heltid, allmän visstidsanställning till och med 2022-06-30.
Lön: Individuell lönesättning
Startdatum: snarast eller senast 20210301

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.

Projektledare till återbruksgalleria

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-25

Ansök nu

Dela detta jobb