ledningsjobb.se

logga

Projektledare till NIBE Energy Systems

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Projektledare till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? 

På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   

Nu söker vi en teknikintresserad och driven projektledare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. 

OM TJÄNSTEN 

Du ingår i teamet Project Management som projektleder strategiska uppdrag och effektiviseringar samt leder produktutvecklingsprocessen från idé till lansering. Dina kontaktytor inom företaget är många men främst produktutveckling, kvalitet, produktion, inköp, marknad, försäljning och finans. Du leder och motiverar projektgruppen genom planering, utveckling och kvalitetssäkring i arbetet mot industrialisering och lansering – och mot givna mål avseende tid, teknik och kostnader. Varje projekt sträcker sig normalt från 1 till 3 år, vilket betyder att du ofta driver flera projekt samtidigt. Rapporterar gör du till en styrgrupp och vid behov till ett produktråd. Du deltar i den strategiska planeringen av projekten och i det löpande arbetet med förbättringar av metoder och arbetssätt. Tjänsten är placerad i Markaryd.

DIN BAKGRUND 

Vi söker dig som är genuint intresserad av tekniska lösningar och optimering av dessa mot produktion, kvalitet och marknad. Du är självgående, strukturerad och drivande med god social kompetens och tydligt ledarskap. Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av projektledning och utvecklingsprocesser, gärna från tvärfunktionella projekt, samt att du är van vid att arbeta strukturerat med fokus på tid, kvalitet, teknik och kostnader. Erfarenhet från produktutveckling, tillverkande industri och från internationell verksamhet är meriterande. Du har relevant utbildning, troligen civil- eller högskoleingenjör och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. 

OM ANSÖKAN 

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, men senast den 31 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan. 

OM NIBE 

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Sandra Hansson

Chef för projektledning

0433- 27 30 00

sandra.hansson@nibe.se

Madeleine Johannesson

Personalavdelningen

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Projektledare till NIBE Energy Systems

NIBE AB