ledningsjobb.se

Projektledare till Sollefteå bibliotek

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

Projektledare till Sollefteå bibliotek

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro, välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå bibliotek har beviljats bidrag från Kulturrådets satsning på Stärkta bibliotek. Projektet har stort fokus på att utveckla barn- och ungdomsverksamheten med FN:s barnkonvention som grund.

Vi söker därför en projektledare som tillsammans med övrig bibliotekspersonal vill driva och leda det redan påbörjade arbetet med att stärka barns och ungdomars möjligheter att uppleva biblioteket. Det innebär i praktiken både att förändra de fysiska miljöerna på våra bibliotek och att förändra våra arbetssätt. Ett av målen är en flytt av nuvarande barnavdelning till större och mer funktionella utrymmen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom några av områdena kultur, pedagogik eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner relevant.
Du är nyfiken och kreativ och har en stor vilja att utveckla och pröva nya metoder. Du ska kunna leda en verksamhet och ha lätt för att ta initiativ, skapa kontakter och arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du ska arbeta utifrån barns och ungas perspektiv och därför ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Giltigt B-körkort (manuell) krävs.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Projektledare till Sollefteå bibliotek

Sollefteå Kommun