ledningsjobb.se

Projektledare – Vattenfall Services, Nyköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Projektledare – Vattenfall Services, Nyköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi söker nu projektledare inom ledningsunderhåll till vår etablering i Nyköping. Avdelningen bedriver felavhjälpning, underhåll och projektverksamhet inom eldistribution.

Hos Vattenfall finns det stora möjligheter för dig som projektledare att bygga och bredda din kompetens. Arbetsinsatsen bidrar till att säkerställa eldistributionen i samhället där din arbetsinsats är en viktig del. Vi är ett trevligt gäng där teamwork är en självklarhet och hos oss har du möjligheten att styra din egen planering under eget ansvar. Detta är en bred tjänst med en varierande vardag där du får många kontaktytor som ger variation och omväxling. Kontorsarbete varvas med besök i fält.

Din roll som projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för projekt inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. Du leder medarbetare, underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar där bl.a. kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planering, styrning och kontroll av projekt.

 • Ansvar för projektens mål avseende tid och kostnader samt att identifierade kvalitets – och miljökrav i projekten uppfylls

 • Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.

 • Ansvarig för kommunikation med externa parter såsom andra företag, myndigheter och andra intressenter som är berörda av projektet.

 • Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.

 • Agerar byggarbetsmiljösamordnare BAS-P/U där så krävs.

 • Avslut av projekt och ansvara för slutfakturering. Under hela projektet ansvara för att styrande dokument och lagkrav efterlevs med avseende på kvalitet, arbetsmiljö, elsäkerhet och miljö.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete på en arbetsplats med kunden i fokus där du leder och planerar för att driver igenom olika projekt. Stundom är det högre arbetsbelastning och då är det viktigt att du kan arbeta strukturerat samt kunna vara flexibel.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalitet och framdrift. Dina kvalifikationer:

 • Branschkunskap samt teknisk kompetens inom elområdet är ett krav för denna rekrytering.

 • Erfarenhet som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen är meriterande

 • Datorvana i office-paketet är viktigt och meriterande är erfarenhet av olika rapporteringssystem

 • Talar och skriver svenska obehindrat

 • B-körkort är ett krav då dagsresor under dagtid ingår i tjänsten

 • Administrativ förmåga

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services!

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Fredrik Österman, 070-3673244. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Nyköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 januari 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location – Nyköping

 

Dela detta jobb

Projektledare – Vattenfall Services, Nyköping

Vattenfall AB