ledningsjobb.se

-->

Radiologi Solna söker enhetsledare till elektivt verksamhet

Ort
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Radiologi Solna söker enhetsledare till elektivt verksamhet

 

Nu stärker vi vårt elektiva team och söker efter engagerade och nyfikna röntgensjuksköterskor som vill vara med på denna spännande resa och utvecklas tillsammans med oss!

Vi öppnar för nya möjligheter och en spännande framtid där du får en unik chans att vara en del av vårt elektiva team i nya fräscha lokaler med toppmodern utrustning. Vår verksamhet ansvarar för högspecialiserad radiologisk diagnostik inom datortomografi med fokus på avancerade hjärtundersökningar, kranskärl och konventionell radiologi.

Om tjänsten
Förutom den dagliga driften kommer du tillsammans med omvårdnadschefen ansvara för kompetensförsörjning och mål- samt resultatuppfyllelse för sektionen. I arbetet ingår det även att jobba aktivt kliniskt och se över effektivisering i arbetsuppgifter. Tjänsten är förlagd på dagtid med placering i Solna.

Tillsammans med Omvårdnadschefen (OVC) och modalitetsansvarig läkare kommer du att:

 • Leda och fördela personalen under det dagliga arbetet och säkerställa att rätt kompetens finns där det behövs (tillsammans med OVC)
 • Säkerställa att det elektiva flöde planeras i tid och produktionen följer verksamhetens krav;
 • Främja en god arbetsmiljö för medarbetarna och studenterna
 • Implementera förändringar och leda förbättringsarbetet som ökar kvalitet
 • Utveckla enheten, uppdatera/implementera nya rutiner
 • Tillsammans med OVC och utvecklingssjuksköterska bedöma personalens kompetens och planera utbildningar som leder till kompetensutveckling
 • Medverka vid utformning av arbetsbeskrivningar för lab. och planera handledning av nyanställda
 • Delta i och utveckla teamarbete inom verksamheten
 • Vara kontaktperson, samordna och koordinera arbetet med andra enheter
 • Planera och genomföra sektionsmöte samt uppstartsmöten
 • Ytterligare delegerade arbetsuppgifter definierade av OVC

Vi söker
Vi söker en professionell medarbetare som har lätt för samarbete och ser teamarbete som naturligt. För att trivas i rollen som enhetsledare bör du ha intresse för ledarskap, kvalitets- och utvecklingsarbete Du har en positiv och öppen attityd samt förmåga att entusiasmera och engagera andra.

Uppdraget ställer stora krav på kommunikation, samarbete och samordning samt förmåga till helhetssyn. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.  

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet inom DT och konventionell
Meriterande: Magisterexamen, eller andra akademiska kunskaper på avancerad nivå

Urval och intervjuer sker löpande i denna rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Om Bild och Funktion

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna. Inom Bild och Funktion möts den nyaste och mest avancerade tekniken där högspecialiserade läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker arbetar tillsammans i ett högkompetent team med patienten i fokus.

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Radiologi Solna söker enhetsledare till elektivt verksamhet

Karolinska Universitetssjukhuset