ledningsjobb.se

Logo

Redovisningschef till fastighetsbolag i södra Stockholm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

Redovisningschef till fastighetsbolag i södra Stockholm

För kunds räkning söker vi nu en Redovisningschef till ett fastighetsbolag med kontor i södra Stockholm. Rollen innebär ett övergripande ansvar för allt arbete på redovisningsavdelningen och att driva utveckling och effektivisering av processer och rutiner. Bolaget är ett i tillväxt vilket för den här rollen innebär en varierande roll och ett fokus på utveckling.

Arbetsuppgifter

  • Leda och coacha medarbetare
  • Ansvara för att redovisningen upprättas enligt lagar och bestämmelser
  • Rapportering, kvartalsrapporter och årsredovisning
  • Budget- och prognosarbete
  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Stötta controllers med analys och uppföljning
  • Löpande kontakt med myndigheter, revisorer m.m.
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i fastighetsbolag i en ledande roll. Du har också arbetat med projektredovisning och har kunskap om relevanta nyckeltal för branschen. Dina kunskaper i Officepaketet är goda, särskilt i Excel och du arbetar obehindrat med både svenska och engelska som arbetsspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet av att implementera affärssystem och driva utveckling och effektivisering av processer och rutiner.

För att lyckas i rollen är du självständig, noggrann och strukturerad. Du är en van ledare som skapar engagemang och delaktighet och motiverar andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du är lösningsorienterad, strukturerad och organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Ditt kvalitetsfokus är stort, du är noggrann och väl medveten om mål och att leverera en hög kvalitetsstandard. Du trivs med att vara i en miljö där du driver och initierar utvecklingen inom avdelningen.

Ansökan

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningschef till fastighetsbolag i södra Stockholm

Jurek Bemanning