ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningschef till Vizrt

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Redovisningschef till Vizrt

I rollen som Redovisningschef har du det övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen och utveckla funktionen. Du har personalansvar för två medarbetare. Teamet ansvarar för redovisningen för de svenska aktiebolagen i koncernen, varav ett rörelsebolag samt för ett schweiziskt bolag. Som ansvarig för moderbolaget har rollen en central roll inom Finance och du och ditt team får möjlighet att utvecklas med bolaget och vara med om en spännande resa!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetet inom redovisningsfunktionen
  • Personalansvar och coaching för teamet
  • Övergripande ansvar för redovisningen
  • Ansvar för månads- och årsbokslut inklusive rapportering
  • Ansvar för upprättande av årsredovisning och kontakt med revisorer
  • Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet (intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.)
  • Hantera momsredovisning samt beräkning och redovisning av inkomstskatter samt inkomstdeklarationer

Vizrt erbjuder en hybridlösning med kontor i Kista. Du rapporterar till Finance Director, Group Accounting.

 

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna projektredovisning. Du är bokslutssjälvständig och har erfarenhet av att upprätta årsredovisning samt god förståelse för alla moment från reskontra till bokslut, moms och skatter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning och du bör även ha förståelse samt intresse för internkontroll och effektivisering. Vidare är du en van användare av system med en god kunskap i Excel och har du dessutom arbetat i Navision är det en fördel. Du behöver vara flytande i både engelska och svenska.

Genom ditt lösningsorienterade och målfokuserade förhållningssätt, bidrar du till en högkvalitativ och effektiv hantering av bolagens redovisning samt rapportering. Du är noggrann med detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten. Då tjänsten innebär många kontaktytor ser vi att du är social, kommunikativ och pedagogisk. Du har ett naturligt intresse av människor och trivs i en roll där du kan dela med dig av din kunskap och bidra till andras utveckling. Vidare gillar du ett högt tempo och trivs i en dynamisk miljö där du har möjlighet att påverka och ta egna initiativ.

 

Vårt erbjudande till dig
Våra kollegor är vår superkraft; de driver förändring, innovation och framgång inom vår koncern och i vår bransch. För att konsekvent och kontinuerligt leverera detta lever vi värdeområdena samarbete, balans och respekt.

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka Vizrt fortsatta utveckling tillsammans med positiva och engagerade kollegor. Välkommen!

 

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Vizrt med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se . Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Redovisningschef till Vizrt

Mpya Finance AB