ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Regional Manager till tysktalande länder (DACH)

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Regional Manager till tysktalande länder (DACH)

Brinner du för affärer, kunder och för att utveckla våra säljkanaler och vårt arbetssätt? Om du dessutom behärskar Tyska i tal och skrift så är detta tjänsten för dig.

OM TJÄNSTEN

Huvudfokus i rollen är att tillsammans med våra lokala bolag inom regionen vara drivande i att vidareutveckla affären där stärkta marknadsandelar, omsättningstillväxt och god lönsamhet går hand i hand. Samarbetet och relationen till våra lokala bolag och deras kunder är ett centralt och viktigt inslag för att skapa närhet och känsla för marknaderna. I nära samarbete med interna funktioner som bland annat Produktchefer, Marknadskommunikation, Service och Utbildning har du även en viktig funktion i att vara drivande och lyhörd kring frågor som rör DACH-regionen. Du ansvarar för att affärsplaner, marknadsstrategier och varumärkesbyggande åtgärder skapas och följs upp för varje marknad och driver budget/prognosarbete. Du är aktiv i det interna produktlanseringsarbetet såväl som efterföljande introduktion ute på marknaderna. Regional Manager DACH utgår från vårt kontor i Markaryd och rapporterar till Sales Director EMEA, Stefan Nordenfors. 

DIN BAKGRUND 

Du är utpräglat affärsmässig och kommersiell i din läggning och du drivs av tillväxt och vunna marknadsandelar. Du har också ett tekniskt intresse och en god kunskap om VVS branschen och dess aktörer. Vidare är du en stark förhandlare som håller under press. Rollen är tydligt extrovert, du planerar och genomför kundaktiviteter och du trivs med att vara på resande fot. Ett krav i rollen är att kunna jobba obehindrat på såväl Tyska som Engelska.

Som person är du relationsskapande, förändringsbenägen och tydligt målfokuserad. Vi utgår från att du är nyfiken, prestigelös och ihärdig samt har en god förmåga att analysera siffror och marknadsläge. Du trivs med att arbeta strukturerat och målstyrt och har förmågan att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 juni 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! 

Kontaktpersoner

Per Åström

Head of Talent

072-0774369

per.astrom@nibe.se

Stefan Nordenfors

Sales Director EMEA.

076-5385274.

stefan.nordenfors@nibe.se

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Regional Manager till tysktalande länder (DACH)

NIBE AB