ledningsjobb.se

Regional Service Manager

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Regional Service Manager

Your future job

Jobbeskrivning

Sätter du kunden i fokus och högt värde på goda kundrelationer? Brinner du för att arbeta med ledar- och personalfrågor? Tycker du om utmaningar och har drivkraften att utveckla dig och ditt team? Om så är fallet, kommer det här bli en utvecklande resa för dig! Till vår serviceverksamhet under jord i Kiruna söker vi nu en Regional Servicechef. Du kommer att arbeta i ett stort team med duktiga medarbetare och med högt ställda mål på goda kundrelationer och ett framgångsrikt servicearbete.

Uppdragsbeskrivning

Som Regional Servicechef ansvarar du för ett väl fungerande servicearbete där bland annat utförande av service enligt inkommande arbetsorder samt försäljning av enskilda servicejobb och reservdelar ingår. I rollen som Regional Servicechef rapporterar du till vår Nationella Servicechef.

Tjänsten innefattar huvudsakligen:

• Att ytterst ansvara för ett väl fungerande lokalt lager av reservdelar

• Att säkerställa att vår kund är nöjd med den service vi levererar och att den levereras på ett säkert sätt och med kundens bästa i åtanke

• Leda, utveckla och planera för ditt team bestående av servicetekniker

• Att vara kundens första kontaktyta och servicepartner med ambitionen att överträffa kundens förväntningar gällande service

• Att sköta kontakten med och rapportera till ledningen

• Att ha ekonomiskt ansvar för verksamheten med uppföljning av kostnader och intäkter

• Att beräkna och lämna offerter på arbete

• Att arbeta för ett väl fungerande samarbete med försäljningsorganisationen

Erfarenhet

För att lyckas i din roll som regional Servicechef bör du ha ledarskapserfarenhet från en tidigare roll. Vi ser gärna att du har kännedom om branschen och  för våra gruv- och anläggningsprodukter. Det är meriterande om du har erfarenhet från serviceverksamhet i branschen.

Kunskaper

Vi söker dig som har en praktisk eller teoretisk utbildning på lägst gymnasienivå eller kan påvisa motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenheter. Vidare ser vi att du har grundläggande kunskaper inom redovisning och rapportering. Goda kunskaper i användning av SAP och MS Office är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort som lägst är ett krav.

Personlighet

Du bör vara en positiv och kundorienterad person som med energi och vilja utvecklar vår service i regionen. Du har förmåga att arbeta självständigt mot givna mål och din drivkraft att leda och utveckla andra människor är av stor betydelse för hur väl du kommer att lyckas i din roll. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera både internt och externt. Vidare är du stresstålig, har god förmåga att prioritera samtidigt som du har en helhetssyn på verksamheten.

Lokalisering

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Kiruna.

Kontakt
Per Gransell, Nationell Servicechef, tel: 070-191 97 18
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

Övrigt
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan! 

Epiroc erbjuder...
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!

Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Epiroc är idag en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrierna. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillverkar Epiroc innovativa borraggregat, bergbrytnings- och anläggningsutrustning med spjutspetsteknik samt tillhandahåller service och förbrukningsartiklar i världsklass.

Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Dela detta jobb

Regional Service Manager

Epiroc