ledningsjobb.se

REGIONANSVARIG TILL KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Företag Nibe AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

REGIONANSVARIG TILL KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Ett intressant och roligt jobb för en självgående person som vill arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken och en produktportfölj av högsta klass.

NIBEs framgångar beror till stor del på ett starkt lagarbete där man jobbar mot gemensamma mål och vi söker en teamspelare som blir en del av en mycket kompetent grupp.

Kundbearbetningen i Sverige sker bl a genom 18 professionella distriktssäljare runtom i landet. Dessutom finns ytterligare 17 personer på innesälj på huvudkontoret i Markaryd inom teknik, administration etc.

ARBETSUPPGIFT:

Vi stärker vår närvaro ute på fältet gällande försäljning av värmepumpsanläggningar för kommersiella fastigheter, exempelvis flerfamiljshus, industrier, skolor, hotell, idrottsanläggningar mm. Du kommer att arbeta inom NIBE Energy Systems. Distriktets omfattning är Mellansverige/Stockholm.

Tjänsten kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Kunderna du bearbetar är exempelvis konsulter, installatörer och fastighetsägare. Du kommer representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport.

DIN BAKGRUND:

Vi tror att du har ett stort teknikintresse och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar samt har en god systemkunskap och känner dig väl hemmastadd inom värme, ventilation, kyla och styr & regler i större klimatanläggningar. Även dimensionering av effekt samt energiberäkningar är meriterande. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter.

Vi ser gärna att du är en entusiastisk, drivande, ambitiös och kommunikativ person med goda erfarenhet av kundkontakter. NIBE erbjuder möjligheter att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i en framtidsbransch.

 ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 12 augusti. Ansökan sker via hemsidan under ”Lediga tjänster”. Önskas mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
magnus.blomsterberg@nibe.se

NIklas Rönnäng
Försäljningschef Sverige
0433-27 30 00
niklas.ronnang@nibe.se

Dela detta jobb

REGIONANSVARIG TILL KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Nibe AB