ledningsjobb.se

Regionchef till Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-30

Ansök nu

Regionchef till Göteborg

Regionchef till Göteborg.

Menair AB har ett ledigt jobb som Regionchef. Du jobbar idag som teknisk säljare försäljningsingenjör inom Värme VVS. Du bor i närheten av Göteborg, Borås, Mölndal, Kungälv i Västra Götaland Värmland.

Regionchef till Göteborg. Menair AB är ledande inom ventilation och har varit delaktiga i konstruktionen av den första luftavfuktaren med värmepump och plattvärmeväxlare. Nu söker Menair ytterligare en VVS-ingenjör inom ventilation för täcka upp de ökade behovet hos kunderna.

Kompetens: Vi söker dig med en utbildning som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller yrkesvana från VVS och ventilations arbete. Personliga egenskaper: Som person är du förtroendeingivande, engagerad och organiserad. Vidare är du noggrann men effektiv i ditt sätt att arbeta.

Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Stämmer ovanstående uppgifter in på dig? I så fall kanske du är just den vi söker till detta innovativa bolag.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Frågor ställs till: Bengt Torgander Telefon 040 - 45 33 80 bengt.torgander@menair.se

Dela detta jobb

Regionchef till Göteborg

Marinkraft Bemanning Sverige AB