ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Regionchef till Sodexo

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-11

Ansök nu

Regionchef till Sodexo

Vi söker nu en operativ ledare till rollen som Regionchef hos Sodexo, som ska ansvara för att utveckla befintliga samarbeten med kund och växa regionen inom affärsområdet cleaning services.

Om tjänsten

Sodexo är ett ledande globalt bolag som erbjuder integrerade servicetjänster och vars mission är att bidra till ökad livskvalitet. Företaget grundades 1966 och är idag världsledande inom Quality of Life Services, med närvaro i 67 länder.

Till Region Öst Cleaning Services söker vi nu en Regionchef, som i nära samarbete med platschefer ska ansvara för att driva utveckling av regionen och uppdragen hos kund.

I rollen som Regionchef är ditt uppdrag att genom 4-6 platschefer leda en organisation på 400 personer för att säkerställa hög kvalitet på regionens operativa verksamhet. Vidare kommer du att ansvara för att driva utveckling och arbeta i nära partnerskap med ett stort antal kunder för att identifiera behov och leverera långsiktiga lösningar.

Du erbjuds

• En affärsmässig roll på ett värderingsstyrt bolag som gör skillnad

• En nyckelfunktion i regionens ledningsgrupp med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten

• En självständig och flexibel roll med goda utvecklingsmöjligheter

Arbetsuppgifter

Som Regionchef rapporterar du direkt till Operations Director inom Cleaning och leder även genom 4-6 platschefer en organisation på ca. 400 personer. Du ingår tillsammans med övriga regionchefer i rekryterande chefs ledningsgrupp och har en nyckelfunktion i det strategiska och operativa arbetet framåt.

Du kommer bland annat att ansvara för:

• I nära samarbete med Operations Director säkerställa att strategi implementeras ner på uppdragsnivå för att uppnå långsiktigt hållbar tillväxt

• Leda och utveckla regionen mot ekonomiska och kommersiella mål

• Utveckling av samarbetet med ett stort antal kunder, där behovsanalys och uppföljning är centrala delar

• Jobba nära platschefer för att växa verksamheten tillsammans med dem

• Scanna av marknaden avseende nya kunder samt konkurrenter

Vi söker dig som

Som person drivs du av att utveckla verksamhet och skapa flexibla lösningar tillsammans med dina medarbetare för att kunna möta kundernas efterfrågan och krav. Vidare trivs du med att leda och engagera andra och jobba målfokuserat både på en strategisk och operativ nivå. Du är kreativ, lösningsorienterad och kommunikativt stark samt har en god förmåga att samarbeta och bygga relationer med både medarbetare och kunder.

Utöver detta ser vi gärna att du har:

• Har +5 års ledarerfarenhet från personalintensiv och kundorienterad verksamhet

• Har haft budgetansvar

• Har erfarenhet av att ha lett verksamhet med flera siter

• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

• Det är meriterande om du har varit andra-linjens chef och har vana av att leda chefer.

Övrig information

Start: Flexibelt, med hänsyn till uppsägningstid Omfattning: Heltid Placering: Solna/ Södertälje/ Uppsala Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och Sodexos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av vår konsult Charlotte Runsbech, charlotte.runsbech@awexecutivesearch.se, 073 644 61 66. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sodexo grundades 1966 av fransmannen Pierre Bellon. Med några tusen franska francs i fickan och stark entreprenörsanda etablerade han ett litet serviceföretag som levererar mat till företagspersonalen i sin hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av de största arbetsgivarna i världen med verksamhet i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services, med kunder inom både privat och offentlig sektor. Vi erbjuder integrerade tjänster inom anläggningshantering: arbetsplatstjänster, städning, mattjänster och verktygs- och konferensmöjligheter. Vi bidrar till medarbetarnas välbefinnande, effektiviserar verksamheten och säkerställer att alla viktiga servicefunktioner fungerar inom företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt engagemang för hållbarhet, utveckling av våra anställda och främjande av mångfald är allmänt känt runt om i världen. Vi har också fått några prestigefyllda utmärkelser inom dessa områden under åren.

Våra nordiska intäkter är 633 miljoner euro och vi har 10 000 anställda. Detta gör oss till ett av de ledande nordiska företagen inom Service Management.

Dela detta jobb

Regionchef till Sodexo

Academic Work