ledningsjobb.se

Regionchef till Svevia Anläggning Syd

Företag Hayr&Co
Ort
Utgår

2021-11-05

Ansök nu

Regionchef till Svevia Anläggning Syd

Om jobbet

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en regionchef till vår anläggningsverksamhet i region syd. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Region Syd sträcker sig från Karlstad och Nyköping i norr till Ystad i söder, är uppdelad i 3 arbetschefsområden Linköping, Göteborg och Malmö. Regionen har i dagsläget ungefär 170 medarbetare och en framåtlutad tillväxtresa framför sig.


Ditt uppdrag som regionchef

Vår nuvarande regionchef går vidare inom Svevia till nya utmaningar och vi söker därför en efterträdare. Som regionchef har du helhets- och strategiskt ansvar för region syd och centrala ansvarsområden är bland annat personal-, ekonomi- och arbetsmiljö. Du driver ledningsgruppsarbetet inom regionen och därmed utvecklar och samordnar regionens övergripande strategi, mål och resultat. För att nå framgång i ditt arbete har du även fokus på marknadsbevakning, kundkontakter och anbudslämning.

Som regionchef har du en aktiv och viktig roll i divisionens ledningsgrupp, rapporterar till divisionschefen och har direkt personalansvar för fem medarbetare.

Ett tydligt fokus för dig är regionens marknads- och organisatoriska tillväxt i noga utvalda geografier som en del av divisionens strategi. Detta ställer krav på din affärsmässighet och ledarskap. Vidare är du en viktig del i att fortsätta utveckla samarbetet inom divisionen och mellan Svevias olika affärsområden.

Vem är du?

Vi vill att du är marknads- och affärsinriktad samt har goda ledaregenskaper med hög social kompetens. Du har teknisk högskoleutbildning eller har skaffat dig likvärdig kompetens på annat sätt. Kunskaper inom ekonomi, ledarskap och branscherfarenhet ser vi som grundläggande krav och en erfarenhet du behöver ha tillförskaffat dig över tid.

Du har god förmåga att kommunicera och involvera dina underställda chefer, medarbetare och externa parter. Att målstyra, agera och utveckla är förmågor du besitter och därmed leder såväl andra som affären. Våra värdeord, engagemang, samarbete och ansvar är självklara för dig i ditt arbete och som ledare.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, grundläggande kunskaper i engelska och b-körkort är ett krav.

En del av något större

Inom anläggningsverksamheten bygger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att anlägga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

Varför Svevia?

Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar vi med HAYR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Per Ottahal på telefonnummer 076-811 79 19, Ewa Faglöv, samordnande HRBP för divisionen, ewa.faglov@svevia.se eller Per Höglund, divisionschef, per.hoglund@svevia.se.

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens, för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Dela detta jobb

Regionchef till Svevia Anläggning Syd

Hayr&Co