ledningsjobb.se

Är du en riktig talangdetektiv som älskar rekrytering? Då kan detta vara jobbet för dig.

Mitt i hjärtat av Nordstan hittar du oss på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning. Vi är en internationell aktör med 40 år i rektytering- och bemanningsbranschen.
Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu efter vår nya rekryterare!
 

Rollen
Vi är generalister och som rekryterare hos oss kommer du att ansvara för alltifrån studentbemanning till rekryteringar av ledande befattningar för intressanta uppdragsgivare och varumärken.

Hos oss är varje dag olik den andra men börjar alltid med ”morgonkaffe” i soffan. Allt som dagen löper på varvas ditt arbete med:

- Behovsanalys tillsammans med TT kollega hos kund
- Search i databaser
- Urval, annonsering och selektering av kandidater
- Intervjuer och referenstagningar
- Kontraktskrivning och Konsultledning
- Kundvård, inkluderat merförsäljning

Ditt största uppdrag är kort och gott att hitta kandidater till våra uppdrag och vara den bästa konsultchefen som man kan önska!
 

Du erbjuds
Här får du chansen att jobba i en internationell koncern av rekryteringsföretag där människan står i fokus och där humor & engagemang värderas högt. Tjänsten är händelserik och ger dig stora möjligheter till inflytande i teamet.

Självklart kommer du att få en grundlig introduktion med god uppbackning ifrån kollegor. Utifrån dina erfarenheter och kompetenser kommer du ha möjligheten att forma rollen utefter dina styrkor och ambitioner.

Hos oss erbjuds du även bl.a. 39 timmars arbetsvecka med flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag & avtalsenliga villkor.
 

Din profil
För att lyckas i rollen som rekryterare söker vi efter dig som är skicklig på att leta fram kandidater och att matcha rätt person på rätt plats.

Vi ser även att du:
- Har erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen eller yrke som präglas av personaladministration i kombination med service och försäljning
- Har utbildning inom HR/Personal
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- God datorvarvana
- har B-körkort

Du värderar kandidatupplevelsen och motiveras av att överträffa kunder och konsulters förväntningar. En positiv attityd, ett stort engagemang och ett högt tempo är andra egenskaper som beskriver dig!
 

Intresserad?
Du söker tjänsten som Rekryterare/Konsultchef via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Calle Odén på 0708-582374

Logga

REKRYTERARE/KONSULTCHEF TILL TEMP-TEAM SVERIGE AB

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb