ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REKRYTERINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-16

Ansök nu

REKRYTERINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

 Rekryteringskonsult till NEXER Recruit

 

Är du en stjärna på relationsbyggande och vill jobba med de coolaste bolagen inom Tech? Nexer Recruit söker affärsdrivna rekryteringskonsulter, för dig som vill jobba nära kund och driva kvalitativa rekryteringsprocesser. Låter det lockande?!

 

Din vardag

Som rekryteringskonsult ansvarar du för hela processen; från försäljning hos kund till leverans av slutkandidat. Uppgifterna är mycket varierande och stimulerande; du driver projekt och affärer, utmanar och coachar kunder samt kandidater. Visst låter det spännande?!

Vem är du

Vi söker dig som har hög energinivå och en egen stark drivkraft, är nyfiken på omvärlden och har ett tydligt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, är duktig på att koordinera och kommunicera. För att lyckas i rollen, är du orädd och motiveras av att utvecklas i din professionella roll och som person. Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Vi tror på självledarskap men kommer ge dig de verktyg du behöver.

Vi söker dig som har lämplig akademisk bakgrund och kommer från Tech, rekrytering eller försäljning/projektledning. Gemensamt för alla på Nexer Recruit är att vi bryr oss om varandra och brinner för det vi tillsammans skapar.

Vill du veta mer

Är du intresserad?! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt. För mer information, kontakta Business Unit Manager: Linda Samuelsson; 070-216 37 52 eller maila: linda.samuelsson@nexergroup.com

 Nexer Recruit som arbetsgivare

Nexer Recruit finns på fyra orter i Sverige idag och vi är 18 anställda. Vi ingår i Nexer Group som är ett entreprenöriellt Techbolag som leder den digitala revolutionen med en inspirerande vision om en Promising Future för våra kunder, anställda och världen i stort. Nexer Group har 1500 experter i 9 länder och är en del av Danir Group. 

Dela detta jobb

logo
REKRYTERINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Nexer Recruit