ledningsjobb.se

Om företaget / verksamheten

Nu söker vi Dig som är beredd att delta i förändringsarbeten kring utveckling av arbetssätt, kultur och värdegrund. För att du ska trivas i rollen, tror vi att du värdesätter att ha kul på jobbet, är modig och vågar tänka utanför ramen. Inom LKAB anser vi att en fungerande kombination mellan jobb och privatliv är en nyckel för att vara ett attraktivt och hållbart företag, därför värdesätter vi ett stort socialt engagemang även utanför arbetet. Välkommen in med din ansökan!

Norra Malmförädlingens (NM) uppdrag är att förädla malmen från gruva till färdig produkt. Huvuddelarna i processen är sovra, anrika och pelletisera. Avdelningen består totalt av sju sektioner, varav fyra av dom ingår i huvudprocessen och övriga tre är stödsektioner inom kvalitet, teknik- och processutveckling och materialprocesser.

Om tjänsten

Som sektionschef inom anrikning och pelletisering ingår du i ledningsgruppen för Norra Malmförädlingen (NM) och har det övergripande ansvaret för den totala verksamheten inom sektionen vilket bland annat innebär att, tillsammans med dina medarbetare säkerställa produktionsplaner och kvalitetsåtaganden inom ramen för budgeterade kostnader. Andra viktiga arbetsuppgifter är att utveckla dina medarbetare och förbättra verksamheten.

Som chef hos oss är det en självklarhet att du kan ta det svåra samtalet likväl som du tar ansvar över budgetarbete och måluppfyllnad. Du har ett nära samarbete med övriga sektioner och stödfunktioner som HR, ekonomi och arbetsmiljö.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att lyfta och leda människor och motiverar dem att nå sina egna och verksamhetens mål. Du har ett organisatoriskt öga och har lätt för att strukturera, förmågan att delegera kommer vara en förutsättning för arbetet.

Vi söker en engagerad och drivande ledare som är en bra förebild med god kommunikativ förmåga, en ledare som är närvarande i verksamheten, som tar stort ansvar, gillar människor och är trygg i rollen som ledare. Du som söker bör ha god generell kännedom om LKAB:s verksamhet.

Vi ser gärna att du har universitets- eller högskoleutbildning exempelvis inom ledarskap, teknik, process eller annan utbildning kombinerat med erfarenheter inom området.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi kan även erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Ansök senast 20200126 via lkab.com/karriar

För mer information om tjänsten, kontakta Jan Carlsten, tel: 0980-72724 mail: jan.carlsten@lkab.com.
För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Partner Carina Marttala, tel: 0980-64992 mail: carina.marttala@lkab.com.

Fackliga representanter:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-725 08
Björn Åström för Akademikerföreningen, bjorn.astrom@lkab.com, 0980-729 03
Per Eriksson för IF Metall, per.eriksson@lkab.com, 0980-719 72

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

 

Befattning
Sektionschef

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-01-26

Sektionschef

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb