ledningsjobb.se

Logga

Sektionschef El och Automation - Luleå

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Sektionschef El och Automation - Luleå

Om jobbet

Är du den vi söker som ledare för vår nya sektion inom El, Instrument och Automation?

Vi har blivit en mycket stark organisation i Luleå i samband med sammanslagningen av ÅF och Pöyry i Norr, varför vi nu söker en ny chef som kan utveckla vår sektion E/I/A in i framtiden. Sektionen består idag av drygt 40 medarbetare med olika specialistkompetenser och det är en verksamhet med många spännande uppdrag mot olika kunder främst i Norrbotten.

Vi är marknadsledande inom el & automation i Norr och vi vill utvecklas vidare för att kunna tillgodose marknadens behov av effektiva lösningar - i en investeringsintensiv och spännande region av Sverige.

Vem är du?

Vi förutsätter att du har en bakgrund inom el & automation och som ledare inom teknikintensiva verksamheter. I grunden har du utbildning från teknisk högskola, universitet eller motsvarande. Du behöver erfarenhet och en bakgrund inom processindustri för att lyckas, och du har en stark vilja att fortsätta att utveckla kundrelationer och medarbetarna samt driva utvecklingen mot avancerade konstruktionsverktyg och inom digitalisering. Har du ett etablerat kontaktnät i regionen är det ett stort plus.

Vi söker dig som är en positiv och affärsinriktad lagspelare som motiveras av att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor. Du gillar utmaningar i en resultatorienterad miljö och drivs av att möta uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen tror vi helt enkelt att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och att utveckla ditt team!

Dina arbetsuppgifter som sektionschef kommer att innefatta personal- och resultatansvar samt ansvar för sektionens tillväxt, lönsamhet och marknadsföring. Stort fokus ligger därmed på att vårda befintliga kundrelationer, att skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa en expansion av sektionen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅF Pöyry’s spännande utveckling som ett av Sveriges och Europas främsta teknikkonsultorganisationer. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.

Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Hendrik Torneus
Regionchef
+46 105053810
hendrik.torneus@afconsult.com

Håkan Wessel
Tf Chef El & Automation
+46 733 311210
hakan.wessel@poyry.com

Dela detta jobb

Logga
Sektionschef El och Automation - Luleå

Pöyry