ledningsjobb.se

Just nu händer mycket runt Arbetsförmedlingen. Men vårt viktiga samhällsuppdrag att stödja arbetssökande och arbetsgivare är detsamma. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med partners och andra aktörer i hela landet. Du kan bidra! Välkommen att söka jobb hos oss!

Vad vi erbjuder

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken. Som medarbetare hos oss får du, tillsammans med våra ca 12 000 kreativa och professionella medarbetare, vara med och bidra till att öka sysselsättningen och en välfungerande arbetsmarknad. Tillsammans gör vi Sverige rikare!

Vi söker nu en chef till sektionen Integration. Sektionen är en tredjedel av enheten Öppen Data och består i dagsläget av 16 utvecklare, 2 arkitekter och en produktägare. Integrationsplattformenen är en viktig och nödvändig komponent i myndighetens informationsutbyte, både internt och externt. Som chef för sektionen Integration får du vara med att driva myndighetens digitaliseringsresa, där integration är en central del.

Vad vi förväntar oss

Som chef för sektionen Integration har du personalansvar och din uppgift är att skapa de förutsättningar som krävs för att medarbetare ska utvecklas och nå uppsatta mål och resultat. Du planerar, leder och utvecklar sektionens nuvarande och framtida strategi. Chefsrollen är en förtroendeställning som innebär att du som chef ska vara en god företrädare för myndigheten, såväl inom som utom organisationen. Det finns en tydlig ambition hos oss att gå från ett topp- och detaljstyrt ledarskap till ett mer involverande, där vi på ett helt annat sätt än förr tar tillvara på medarbetarnas erfarenheter och kompetens.

Detta innebär också du får följande arbetsuppgifter:

  • Driva och leda strategiskt arbete kring Integrationsplattformen, kunskap inom systemintegration är meriterande för detta
  • Ansvara för förmedlingen av sektionens arbetes koppling till helheten för myndigheten
  • Ansvara för budget på en övergripande nivå

Som sektionschef rapporterar du till enhetschefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Till din hjälp har du en produktansvarig som ansvarar för de operativa delarna och rapporterar till dig.

Kvalifikationer

  • Chefserfarenhet eller erfarenhet från annan ledande roll såsom projektledare etc.
  • Erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete gällande arbetssätt, metoder och kultur
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt

Det är meriterande om du har erfarenhet av systemintegration men inget absolut krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande
Anställningsformen är tillsvidare, heltid, med 6 månaders provanställning för dig som inte redan är anställd på myndigheten.

Vi har goda förmåner, med bra semesteravtal, flextid, möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Hos oss finns ett stort engagemang, alla som arbetar här vill göra en insats. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se. 

Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2020-04-12 märkt med Af-2020/0014 3233 Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet.

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt Ö.k
Löneform    Indivduell lön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Solna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    Af-2020/0014 3233
Kontakt    
Daniel Hederstedt, Enhetschef, 010-4860916
Facklig företrädare    
Ulf Törnkvist, SEKO, 010-487 04 46
Andreas Deniz, SACO, 010-486 21 98
Arne Lundström, ST, 010-486 66 98
Publicerat    2020-03-24
Sista ansökningsdag    2020-04-12

Sektionschef Integration

Ort
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb