ledningsjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. DEKRA söker nu en Sektionschef till vår tryckbesiktningsavdelning i Småland.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Sektionschef kommer du att ansvara för vår tryckbesiktningsverksamhet i Småland där din främsta uppgift blir att främja sektionens fortsatta framgångsarbete. Våra sektionschefer är oerhört viktiga för den externa kommunikationen och därför bör du som sektionschef ständigt arbeta för att marknadsföra DEKRA på bästa sätt. Du ansvarar för försäljning mot både befintliga och potentiella kunder i vårt geografiska upptagningsområde vilket kommer innebära mycket kundkontakter. Befattningen innefattar även den viktiga rollen som ansvarig för sektionens personal, resultat och budget. Du kommer bland annat genomföra utvecklingssamtal samt vara lönesättande chef för dina medarbetare i sektionen. Du sitter även i region syds ledningsgrupp. 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

För att lyckas i rollen som sektionschef vill vi att du som söker har goda kunskaper inom området besiktning och kontroll av trycksatta anordningar, kunskap inom oförstörande provning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom energi- och processbranschen alternativt inom papper- och massaproduktion. 

Din roll kommer att präglas av kontakten med andra människor, både externt och internt, varför vi värdesätter social förmåga och ledaregenskaper högt. Som person bör du vara drivande, kundfokuserad och resultatorienterad samt ha en god organisationsförmåga. Att kunna förmedla engagemang, driv och laganda är något vi värderar högt. Vi ser det som en självklarhet att du som söker tycker om att skapa nya kundkontakter – och göra affärer!

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch. För oss är personalen vår viktigaste resurs och det är enligt oss kompetenta ledare och medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna ledarskapsutbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas.

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Kontakta Regionchef Filip Jinnestrand på 010 455 1538.

Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Logo

Sektionschef tryckbesiktning Växjö/Småland

Ort
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb