ledningsjobb.se

logga

Senior Project Manager to Swedbank Pay

Företag Swedbank Pay
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Senior Project Manager to Swedbank Pay

Starka tillsammans - Bli en av oss Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig. 

PMO & implementation består av ca 10 medarbetare med huvudsaklig syfte att försörja Swedbank Pay med projektledarkompetens och resurser. Projektkontoret (PMO) har även till uppgift att harmonisera projektmodeller, underlag, processer och modeller för att effektivisera och förbättra projektleveranserna för att säkerställa att vi hela tiden skapar största möjliga nytta för Swedbank Pay. Nu söker vi senior projektledare. 

Mer om jobbet: Som senior projektledare är du huvudansvarig för större investeringsprojekt/program och dess leveranser. Arbetet omfattar att på övergripande nivå ansvara och leda projektets scope, tidplan och budget. 

Du säkerställer projektets kvalitativa leveranser genom hela projektets livscykeln med hjälp av ett strukturerat arbete med planering, krav-, risk- och ändringshantering samt tydlig kommunikation till projektets alla intressenter.

I rollen Senior Projektledare förväntas du självständigt driva dina projekt utifrån uppsatta mål, budget och tidsplan samt även inspirera, driva och leda den projektorganisation som du har till ditt förfogande. I ditt ledarskap värderar vi prestigelöshet, engagemang, leveransfokus samt rak och tydlig kommunikation.

Vi letar efter dig som brinner för att leda större projekt i organisationen. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet av att driva stora/komplexa investeringsprojekt och program. Vi tror också att du kan det här med projekt- och resursplanering men är flexibel i din approach. 

Stakeholder management är ett av dina verktyg för att identifiera intressenter, nätverka och bana väg för en bra framdrift för projektet. Du är en förebild och en naturlig mentor åt andra projektledare i organisationen och du bidrar därför aktivt i utvecklingen av avdelningens förbättrings- och målarbete.

I teamet behöver vi någon som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och som har förmåga att leda och motivera andra. 

Vi tror också att det är bra om du har: 

  • Flerårig erfarenhet från projektledning och att driva stora och komplexa  investeringsprojekt med goda resultat.

  • Erfarenhet från betalningsbranschen är starkt meriterande.

  • Erfarenhet av budget, prognoser och uppföljning

  • Är van att arbeta och driva projekt mellan flera enheter och har god förmåga att kommunicera. 

  • Bred teknisk kunskap är meriterande.

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du bli vår Seniora Projektledare? Skicka din ansökan redan idag!  Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.   Placeringsort: Stockholm eller Visby

Sista ansökningsdag är 2020-09-19. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta, John Pettersson, email: john.pettersson@swedbankpay.se. 

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58   SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84 

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. 

Dela detta jobb

logga
Senior Project Manager to Swedbank Pay

Swedbank Pay