ledningsjobb.se

Senior Projektledare

Ort
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Senior Projektledare

Vill du jobba med att utveckla och stötta vår svenska såväl som internationella verksamhet? Vi söker just nu en senior projektledare som kommer att ansvara för utvalda projekt inom avdelningarna Affärsutveckling & analys.  

Om jobbet
I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt i våra olika länder. Rollen innebär ett övergripande projektledaransvar att säkerställa etablering/lansering/färdigställande inom utsatta tidsplaner och budget. I rollen ingår även att ha tät kontakt med utsedda delprojektledare/projektdeltagare, underentreprenörer och andra interna intressenter som är relevanta. I rollen som projektledare har du ett mycket varierande arbete och verkar i hela processen från analys av en idé, uppstart och implementering till effektuppföljning.

Vem är du?
Vi söker dig som har vana av att arbeta i en internationell verksamhet. En lämplig bakgrund är flerårig erfarenhet av att leda komplexa utvecklingsprojekt för etablering av verksamhet utomlands som omfattar etablering av projekt, kravställning, införande i verksamhet och IT-utveckling. Erfarenhet av affärs- och produktutveckling inom sakförsäkring är meriterande, likväl som erfarenhet från PEJL och SAFe.  

Då Agria är en internationell organisation kommer du att arbeta gentemot våra övriga länder där vi idag har verksamhet och kommunikationen sker till största del på svenska och engelska varför goda kunskaper inom dessa språk är en förutsättning. Kunskap inom ytterligare språk, främst tyska är meriterande. Vi ser även att alla sökanden har akademisk examen.

Som projektledare är du självgående och villig att ta ansvar och skapa framdrift. Du är lyhörd och ödmjuk och visar samma intresse för alla som behöver din kunskap och hjälp. Då rollen innebär många olika kontaktytor och arbetsuppgifter är det viktigt att du är stresstålig och trivs med att ha många bollar i luften samt kan prioritera bland dessa. Du är strukturerad och målinriktad och ser till att saker blir gjorda. Som person är du en skicklig ledare med starkt driv och förmåga att motivera dina projektdeltagare. Sist men inte minst har du ett genuint intresse för djur.

Om oss
Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering

Agria Djurförsäkring är Länsförsäkringars specialistbolag för djur- och grödaförsäkring. Agria Djurförsäkring har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike. 

Avdelningen Affärsutveckling och Analys ansvarar för Agrias största processer, utveckling av affärsanalys och tillhörande verktyg, omvärldsbevakning, innovationscentrum samt projektledning av internationella etableringar och utvecklingsprojekt som bedrivs inom de olika processerna.

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-11-22

Arbetsplats
Stockholm


Kontaktperson
Anna Holmberg 
Chef
0858842024
Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81
Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

Senior Projektledare

Länsförsäkringar AB