ledningsjobb.se

logga

Solution Delivery Manager till Securitas

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-26

Ansök nu

Solution Delivery Manager till Securitas

 

 logo

Varje dag och över hela världen får våra vardagshjältar människor att känna sig trygga och nu kan du bli en av oss. Med mer än 9 500 anställda i Sverige och ett fokus på att attrahera och anställa branschens bästa och mest motiverade medarbetare söker vi nu efter framtidens Solution Delivery Manager för Securitas Sverige AB.

Din roll:
Som chef för Solution Delivery inom Securitas Sverige AB ansvarar du för att leda de regionala teknikorganisationerna att leverera tekniska lösningar inom uppkopplade larm- kamera- och accesstjänster. I ett starkt samarbete med Securitas Europeiska Solution organisation implementeras framtidens tekniska lösningar.

Du kommer att ansvara samt säkerställa leveransprocessen i Securitas regionala organisationer. I rollen ingår personalansvar över ca. 50 medarbetare med olika inriktning inom tekniska produkter och tjänster, vår ambition är stark tillväxt och du blir en nyckelperson för att skapa det.

Du har ett stort ansvar i en matrisorganisation och du rapporterar direkt till företagets Head of Commercial & Solution samt ingår i dess ledningsgrupp. I rollen rapporterar ett antal avdelningschefer till dig.

Placeringsort enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap i en större organisation etablerad på flera orter i landet. Du har en lång och gedigen erfarenhet samt kompetens inom säkerhet/entreprenadbranschen eller snarlik tjänsteorganisation. Du har flerårig erfarenhet i att leverera projekt och servicearbete och är väl orienterad med entreprenadbestämmelser som AB och ABT. Du har god kännedom av säkerhetsbranschens normer och regelverk. Meriterande är även att ha erfarenhet av projekt- och servicesystem och är väl förtrogen med Excel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.

Du trivs att samarbeta med kollegor och leverantörer på global nivå och har obehindrad förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har både förståelse och intresse för att utveckla samt upprätthålla funktionella arbetsprocesser.

Du som person:

Vi tror att du är en driven och målinriktad person som är van vid att skapa struktur över ditt arbete och får uppgifter gjorda i team. Du bidrar med nytänkande och kommer med förbättringsförslag samtidigt som du förstår vikten av att dina idéer ska fungera i praktiken och i förhållande till normer och regelverk inom området. I din roll som chef skapar du engagemang, delaktighet och motiverar hela organisationen.

Detta erbjuder Securitas Sverige AB:

Vi erbjuder dig en av säkerhetsbranschens mest spännande roller med möjlighet att utvecklas och ta för dig av nya arbetsuppgifter och ansvarsområden i en global organisation som grundar sig på ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Du kommer dessutom att vara delaktig i att skapa marknadens mest intelligenta säkerhetslösningar för kund, genom data, teknik och personella tjänster.

För anställning inom Securitas kräver vi följande:

  • bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag

  • genomgå tester med godkänt resultat

  • körkort för bil

  • ordnad privatekonomi

  • ostraffad (ej förekomma i belastningsregistret)

Ansökan och kontakt:
I denna rekrytering arbetar Securitas Sverige AB med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på 076-1420287 eller lars.buvall@jeffersonwells.se

Rekryterande chef på Securitas Sverige AB är Johan Buch som nås på 010-4703203.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26:e maj 2021. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Solution Delivery Manager till Securitas

Jefferson Wells