ledningsjobb.se

Sommarjobba som Enhetschef eller kostchef

Ort
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Sommarjobba som Enhetschef eller kostchef

Är du en fena på att organisera och prioritera? Vill du ha ett värdefullt jobb vid sidan av eller efter avslutade studier? Då har vi jobbet för dig!

Ditt sommarjobb
Hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb! Som vikarierande enhetschef inom socialförvaltningen arbetar du inom äldreomsorgen eller funktionshinderomsorgen. Du är ansvarig för verksamheten, personalen, ekonomin och arbetsmiljön på arbetsplatsen. I ditt arbete har du stöttning av HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom m.fl. Du har kontakt med såväl medarbetare, medborgare, anhöriga som andra myndigheter.

Din kompetens
Du har en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, HR eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorgsyrket eller erfarenhet av kostverksamhet. Som person är du förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du tar egna initiativ och har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön samt introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse. Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period. Urval och tillsättning sker löpande under våren, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se. Vi finns också på instagram: @rekryteringsenhetensocjkpg.

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Socialförvaltningen

Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Förvaltning    Socialförvaltningen
Arbetsplats    Socialförvaltningen
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2020-04-30
Referensnr    20-70-0002
Publicerad    2020-01-31

Dela detta jobb

Sommarjobba som Enhetschef eller kostchef

Jönköpings kommun