ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sous Chef, Gyllene Uttern

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Sous Chef, Gyllene Uttern

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

 

Sous Chef, Gyllene Uttern

Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. 

Till Gyllene Uttern söker vi nu en Souschef som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell utanför Gränna. 

 

Det här gör man som Sous Chef hos oss

Som Souschef är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, à la Carte och större bokningar. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning.

Du kommer leda och fördela arbetet och vara Köksmästarens högra hand. Du är van att delegera och prioritera. För att lyckas i rollen krävs det att du är van att arbeta proaktivt och är snabb på att ställa om och komma med lösningar på plats. Brinner du dessutom lite extra för vegansk mat eller har extra kunskap om allergimat är det en bonus.

 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig arbetat i ett storkök ett par år,  har ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du är kunnig inom miljö och hälsa och har gått HACCP-utbilding. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 

Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.

Du har flytande kunskaper i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Bra att veta

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som medarbetare i vårt kök arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Start pch lön enligt överenskommelse.  

 

Så här söker du

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Köksmästare Ola Eneroth via mail: koket.gylleneuttern@julahotell.se 

 

Dela detta jobb

Sous Chef, Gyllene Uttern

Jula AB